Дали би имал некој што е заинтересиран за списанијата „Голем одмор (Оправдано присутни)“? Имам цела колекција од нив. [IMG]
Кое карго?
Кој спреј/парфем за лето го препорачувате од нив? Некој овошен, но траен да е. Може и нешто ванила, нежничко и слатко така ако мириса. Не сум...
Јас не би го пуштила во градинка најмногу затоа што ќе биде на многу краток период. Да надминеш адаптација и вируси за после да го отпишеш е жално,...
И моето е изгледа в карлица спуштено затоа не можам да одам и ме штрака долу, си се мести кутрото за природен процес а јас си зацртав царски :( Како...
Првиот уписен рок трае од 08.04.2025 година до 25.08.2025 година. Во првиот уписен рок право на запишување имаат кандидатите со положена државна или...
Ааа готово, сфатив на кои мислиш :D фала ти!!
Еве сум пак јас. Се мерат метрики, колку повици земаш, колку ти трае просечен повик, колку време користиш после повикот ( најчесто после повикот,...
Фала многу, баш ми значат позитивните искуства. Еве ќе додадам и јас од уште една блиска пријателка искуство (за ако на некој му треба, да си...
Јас им зимав на Must од Офис, незнам дали и таму го имаат брендов, топ се покажа. Сега веќе се поголеми па зимаме од Најк, Адидас и сл.
Ти како се чувствуваш? Дали имаш болки во стомакот, при мокрење? Дали често мокриш? До сега не ти дадоа антибиотик? Би требало да се отстрани со...
36 Недела официјално :party: Бев денес на преглед. Незнам какви се прегледите во Македонија. Тука ми прават само цтг. Немам контракции, и забрана за...
[ATTACH]
Мајки на поголеми деца,препорака за бренд на ранец за прваче? Во Просветно дело имаат попуст,да искористиме.
И јас со забот се намачив, ми потпомина од парацетамол ама морав на забар, требаше нервот да се умртви. Исто накај крајникот ме болеше и накај увото....
Abe dovolno ti e strucen ginekolog ne mora na privatno. Jas si pravev na GAK mi kazaa deka e okej se i taka i bese. Sega pravev kaj maticnata....
Probav so LH mesecov vcera linijata mi beshe bleda ne kolku kontrolnata no znacitelno jasna, denes pak napraviv beshe pobleda ili sum propustila...
Ова што го прави Израел сега е еквивалент на тоа што на Евреите им го правеа во ВСВ. Ама yeah sure, нападот е врз Израел, тие се жртвите. |(
Ја има мицеларната во Дм? Одамна им е постов. [ATTACH]
RIP prince of darkness :( [MEDIA]
Оддели ги имињата со запирка.