Чисто за информацијава, овоа го начекав на нет. Има убаво објаснето како да се пријави данок за фриленсери. [ATTACH]
@Mishela немам конкретно некоја замисла, немам баш чувство за простор и како најпрактично би се искористил... Скролам по Pinterest, единствено што ми...
Искуство со Тесла климите? Anybody?
Камења
Мојата е 2г уште цица,пробав да ја одбивам не оди.До скоро јадеше се,сега периодов само благо,дали и е топло па не сака,дали ја мачи некој заб пошто...
[ATTACH]
И дали има врска доколку се поднесе пријавата и за време на викенд или не игра никаква улога?
Зошто се проверуваат тироидните хормони на 3 ден од циклус? Дали може и на 22 ден од циклус?
Dali prodava nekoj kengur na ergobaby?
Ич не памтам оваа дали ја ставив [ATTACH]
Тргнавме во 3:30 :wasntme: :lol: се разбуди на граница,малку во седиште ,па малку со таблет,јадење....:whew: што се не пробав,не сака,сака напред да...
Тие што не јадат, никогаш не пројадуваат. Ќерката 6 години што има моментално јаде помалку од синот на 17 мес. Ама она како бебе пиеше 90мл, а он 250...
Preporaka iskustvo koj ima so Baba Meto Idrizovo
Кај мене во аптека имаат барано одредени производи од натура терапи со коментар дека им помогнале со одредени проблеми. Јас сум скептик за овие и баш...
Битно за неа си погоди, со вашиот кеш и се оствари целта и си замина Германија.
искрено јас од Али го порачав, претпоставував има на Тему, ама еве сега барам и не наоѓам. А тоа од Али еве го https://a.aliexpress.com/_EHdMzjY
Jas Sto imam ideno kaj Teodora pred da se omazi ziveese vo stip Tri godini projdoa nisto ne mi pogodi niti mi se ostvari
440
Исто и јас го оставам така последниве денови, инаку се буди одма. Претходно ми успеваше некогаш до мене да го спуштам, сега ни тоа :sweat: колку е...
Okolu 2 nedeli
Оддели ги имињата со запирка.