Врска нема ;)
Во Џамбо.
Здраво. Имам прашање во врска со предвремена делумна отплата на станбен кредит. Пример ако рокот на отплата е 360 месеци (30 години) и во текот на...
И јас се мислев дали кратки или долги ама не е до толку страшно, ионака е климатизирано во болниците, во кола ќе изладиме со клима, нема да биди ич...
https://vrabotuvanje.com.mk/sovet/7f0a421b-6899-11f0-8756-022a7f4ce407/nova-moznost-za-300-nevraboteni-plata-28-000-denari?fbclid=IwY2xjawLvng9leHRuA2...
здраво луѓе, ми касни 9 дена, бев не преглед ме виде на ехо, преку крв испитано нема бременост, упат за испитување хормони и ми дадоа Дабростон 10...
И мојот не е нешто мн мал, на Емед е, носи си го со тебе, мене тој ми е спас, кај и да одам со мене си го носам, зошто и мојов спушта одма на плуќа.
Dajte kontakti ve molam od nekoj jak.
Ајвар
Стварно значи мислочитачки способности- нула:D. Ич нека не му пишува на таков]:)
Zdravo, dali ima nekoj iskustvo so Karolina od Probistip koi denovi gleda i dali pomaga
ne be lugje jas slusnav navodno kje zvonat od 1vi avgust najkasno do 8 trebalo da se potpisat
Пиперка
Не го интересира, а не да се подзамислува..
Денес со 10 во исто време пишуваат некои, нема врска тоа...
Па штом она му пишува тој треба да се подзамисли дали уште има дечко.
Па намерно така и праи за она да трча по него, она ако си играла со него и он ќе ја игра може мисли дека има дечко
Некој да препорача добри курсеви за германски јазик во Скопје, со месечно плаќање и посета, ни почнал од почетно ниво левел 0 . Благодарам однапред.
Па нека му каже
Ама не знае он дека она нема дечко веќе.
Оддели ги имињата со запирка.