Лелее исто прави овие неколку вечери пред заспивање (facepalm) Цица као демек задреман е го местам за да зацрврсти дремка па да го легнам, одеднаш...
Добро има ли некој скок во 7 месец? Ќе скренам од неспиењево навечер (tumbleweed)
Ќе паднам за спиење овие 3 дена. Како се спие на 50 степени не знам :doh: Едвај чекам да залади да се наспијам (waiting)
Порано ги имаше во ДМ провери. На друго место нигде ги немам сретнато. Има слични со апликатор на Jessa, ако не си ги пробала, нив ги имаш во ДМ со...
Мислење за пежо 2008 1.6 хди 2015
Врска нема ;)
Во Џамбо.
Здраво. Имам прашање во врска со предвремена делумна отплата на станбен кредит. Пример ако рокот на отплата е 360 месеци (30 години) и во текот на...
И јас се мислев дали кратки или долги ама не е до толку страшно, ионака е климатизирано во болниците, во кола ќе изладиме со клима, нема да биди ич...
https://vrabotuvanje.com.mk/sovet/7f0a421b-6899-11f0-8756-022a7f4ce407/nova-moznost-za-300-nevraboteni-plata-28-000-denari?fbclid=IwY2xjawLvng9leHRuA2...
здраво луѓе, ми касни 9 дена, бев не преглед ме виде на ехо, преку крв испитано нема бременост, упат за испитување хормони и ми дадоа Дабростон 10...
И мојот не е нешто мн мал, на Емед е, носи си го со тебе, мене тој ми е спас, кај и да одам со мене си го носам, зошто и мојов спушта одма на плуќа.
Dajte kontakti ve molam od nekoj jak.
Ајвар
Стварно значи мислочитачки способности- нула:D. Ич нека не му пишува на таков]:)
Zdravo, dali ima nekoj iskustvo so Karolina od Probistip koi denovi gleda i dali pomaga
ne be lugje jas slusnav navodno kje zvonat od 1vi avgust najkasno do 8 trebalo da se potpisat
Пиперка
Не го интересира, а не да се подзамислува..
Денес со 10 во исто време пишуваат некои, нема врска тоа...
Оддели ги имињата со запирка.