Имаш користено Пентоксифилин и Витамин Е во комбинација, плус миоинозитол и метил фолат? Подобрува циркулација во мала карлица, зголемува ендометиум....
Пробајте пак.
Уријаж тоа како пенкалце ролерче одма поминува, кај мајками има мн па чувај ја чувај ја пак ја начекал некој хахс на глава. Буквално со мрежата над...
Мојава како пијана неможам да ја отрезнам вчера цел ден, незнам наспана вечерта спиеше од 9 до 3, јаде и пак заспива до 7 јаде и заспива до 9 ипол и...
Е па мисли со горната глава. :D
Профитер голем е само гледа пари да ти собере човек што сака да помогне не збори за пари и нема тарифа
[MEDIA]
Зошто не ја оставиш,зошто се мачиш? Има толку многу убави книги, не вреди да се измачуваш со книга што не ти се допаѓа.
love it
Ја отворив зошто би сакала да знам како сте се справиле со такви луѓе? Имам ситуација каде што другарка ми должи пари веќе неколку месеца и прво ме...
Ja ko so znam, dve treba da se puni, ako gresam, se izvinuem ;)
Zdravo, sakavme da probame za bebe, jas vo plodni denovi poznavam po toa sto imam dosta sluz togas, i nekako ne ispadna bidejki na partnerot...
i dojdov doma sea! jebem ti javen prevoz :))))
dajte predlog?
Па не частев јас. Ниту му реков да донесе. На тие пари што ги дадов не планирав да частам затоа што некој си ја сработил работата за која зема плата....
[MEDIA] Ova, i ligi mi tecat :)
једино у базен ....
Пола пола И музика и бонбони украсување осветлување Се по пола Само порциите секоја страна нивните ги плаќа
10 до 15К Среден квалитет
Оддели ги имињата со запирка.