Здраво храбри женички! На секоја од Вас и посакувам успех да се исполни како мајка... И јас бев сонивф пред 4- 5 година и фала му на бога се остварив...
Капитол мол или во хром тука кај мене.
Тие се сотони, а не родители.
Нема решение, до хормоните е. Тие не можеш да ги средиш, се средуваат сами. Плус и ако доиш, бетер.
Ми се гаде од овој народ,да си продадеш душата за една мочана работа, фуј
Кај ја има аптекава?
Муабетов како за млада мајка ти е… (facepalm)
https://www.annifarm.com.mk/product/uriage-pruriced-sos-%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BA-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2-%D1%83%D0%B1%D0%BE%D0%B4-%D0%BE%...
Па јас како што имам ретка коса уште тоа да ми се деси...:worried: Нема шанси да оставам на случајност само од себе да помине, косата ми е слабост....
@Yowannty јас профи сум за родендени:rofl:. Во март славеше првачето дома роденден. Децата беа на возраст 6-9. Им нарачав обични бели маички и боја...
Морав да подвлечам. Неблагодарна за? Па тој треба да е благодарен што во денешно време си го прифатила сосе дете. Автоматски прифаќаш и комуницирање...
Каков договор за стан? Зошто да си одиш кога ќе истече договорот? Ти ли ги плаќаш сметките? Па уште и дете му чуваш. Алоо, не си му жена, додека маж...
[ATTACH] [ATTACH] Балконот лом го прави ама ужива максимум нејзиното омилено место.
не помага ништо. престанува само од себе кога ќе му дојде време
Се молат сдс и вмро да не се караат на темава!!!
После бременост во постпартум период нормално е да паѓа косата. Ќе си паѓа, па ќе престане. Ништо нема да ви помогне, од хормоните е. 8и пол еве уште...
Се знае кој ќе одговара.. мртвиот. Не може да збори...
@DEFNEDEFO Не си го троши времето да го анализираш, ниту да го разбереш, ниту да размислуваш како да ја поправиш работата, туку што побрзо бегај од...
Иди прегледај се не лупај глава безвезе.
Otprilika 2 nedeli porano pisuvas kade ke e od kolku do kolku, da te potvrdat prisustvo do opredelen datum i im ostavas broj na telefon.Taka site te...
Оддели ги имињата со запирка.