Не ја форсирај мојава има и доручек и ручек, најмногу што има изедено е 180 грама за доручек, ручекот е околу 140грама а доручек обично јаде околу...
Еее јас не повраќав освен од храна од надвор нејќе ова дете сендвичи и буреци а како ми се јадат :D се ама се ми смрдеше одвратно исто не можев да...
Го видов баш во кипер. Вреди ли да се земе за ноќе за во соба? Ние не сме навикнати со клима да спиеме, иако е во ходник и го лади цел стан. Промаја...
Па мојава последнава недела ми ги спие долги дремките, дури ја будам.. значи негде на крај на 6ти месец почеток на 7ми. Претходно исто само трчав да...
@nikja Јас па и не помислувам ич во тој прaвец, невролог, доктори или не знам што, не дај боже ама oваа не ми е никаков негативен симптом за грижа....
Да си се смириш ти. може возбудена и одма покажува на цтг и мене во вис кога кажа др Афродита сум отворена и да идеме накај клиника јас плачам цтг во...
Fala mnogu Feniks, mene sestrata me preplashi iskreno pocna da vika lele shto e so bebevo, shto e so bebevo jas shokovi gotovo, bashka deka znam neli...
Јас правев панорама во 11+2 дека и клексани примав, и после на 12 +2 прв скрининг на клиника и све ми направиле дека крв ми зедоа и за некој тест за...
Жено, ни родител ни никој не е должен имот да ти остави. И лично јас сум оставила имот во кој сум плаќала мебел и сметки ЗА МИР, лично за мене. Секој...
Nema potreba od priska ako se pravi prenatalen test
Добар е. Имам ваков, ама друга марка. Мојот може и право да дува, а може и да се врти.
Не се секирај, некогаш и од положбата или ако нешто си се вознемирила. Мене ме извадија од памет за пораѓај, па ме пратија на цтг и плачев таму, се...
Немаш потреба од приска ако правиш пренатален.
I jas denes 37ma :) Vo cetvrtokot bev na vtoro ctg, malce se preplashiv malata imashe puls skoro 190 nekoi 10 minutki ama fala bogu posle se smiri...
Ох супер! И јас се мислев дали плус и приска после панорамата, што мислиш?
Veke ako pravis panorama normalno advanced
Не го исклучувај, само може да ти олесни, нема везе тоа кога ќе дојде за пораѓај ако идеш природно ќе си дојдат болки ќе се отвориш. Јас интравенозно...
Кај нас после 5ти скок полека почна да се оправа. Па тоа траеше 2 недели, и пак по 30 минути.:bug: И еве од 7 ми месец да кажам почна да спие повеќе...
Исклучив магнезиум и преку ден почнаа да ме фаќаат грчеви на нозете. @Dijana DM Во Систина
гелче гелче за мачкање, тоа е спасот, магнезиум хлорид донвас гел :!: и сега ми помага мн нозе болат дека мн лежење во бременост па и топлово сега...
Оддели ги имињата со запирка.