Мене ми изгледа како од чешање. Не знам како изгледа крлеж ама ми имаат кажано дека како црна бенка. Вакцинирано е?
Глупости зборувате, јас си имав супер однос од сестрите тие од кај знаат дали нешто ќе им дадеш или не кога на поаѓање им оставивме едни чоколадни...
Здраво, дали е нормално да се осеќа остра болка во долниот дел на стомакот( лева страна ) Осеќам болки кои траат неколку секунди и се повтараат...
[MEDIA]
Од УСА се :)
Јас колку што знам никаде нема хранарина освен во фабрики и (можеби) ресторани.
Тебе не ти е поголемо од моево? Лани бевме во септември на одмор на 2 ипол месеци :D. Кома беше пола одмор, једини проблем ми беше што прв пат после...
Многу ми е страв дека ако има крлеж син ми нема да препознаам. Вакви има често па дали е што се чеша или вакво е од крлеж? Ај просветлете ме мајки....
Во 4ти скок сте.
Tri sveki Mi doaga da ja frlam preku prozor.Uzas/
Ова не е во ред размислување, себично ко секој да мора да ти помогни. Со работа, труд и пот се заработува пари, а не со лаги и малверзации, и да...
Не сте нормални. Толку само иам да кажам. Страшна работа.
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Ти благодарам многу. Знам дека е таква ситуацијата со Саник затоа не ми се ризикува
Од нашите: Тоше, Каролина, Лозано, Елена Ристеска, Калиопи, Боби Андонов, Next Time, DNK. Од странските: Јелена Томашевиќ, Сергеј Лазаров, Бијонсе,...
Бејбилав 4ка ни се мали. Да земеме 4+ или 5ка? Колку разлика има меѓу 4, 4+ и 5?
Кои се симптоми за први запчиња? Матичната ни е на одмор, а бебушка цело време раката во уста , цуцлите како да ги гризе, многу е кекнава, слабо...
Ме потсетивте, минатата недела имавме ситуација, во зграда се вселија под нас едни Германци, детево оди заедно со моето во градинка во иста група. И...
Ќерамидница-Жикол почнаа нов проект Арагон позади Аквалукс и Комплекс Глорија кај КХС Кај ФОН-Корнер Резиденс,отспротива гради Жикол,Про Билдинг,Офис...
Доручекот денес цела голема тегличка од 190 ја изеде, ќе видиме за ручек, во глобала секогаш различно јаде. А само на Ад сте? Колку шишиња пие?
Оддели ги имињата со запирка.