Ме изнасмеа :rofl::rofl::rofl:
Леле скоро исто и мојата на 2 години - 10.5 кг и 84 цм. Јас и реков на докторкатабдека ми е многу ситна ама па таа ми рече ич да не се секирам....
Додавај аронија во смутињата и можеш и по пола банана, не ставај јаболко и лимон ептен киселат јас за мене мешам јаболко цвекло и лимон ама сум...
Општина Центар,кога ќе го изгласа, Ако можеш дојди во Скопје,кај др. Анчевски
Во Гинекаликс ми ги вратија парите,во Систина не.
Во Црна Хроника, на тема убиство на дете , ти 10 страни пишуваш де за 13те прасиња , де за боксот , де за лоши бракови . И на крај наравоучението е...
На еден остров, во напуштена куќа пренапалени бевме (facepalm) инаку не би да размислев малку повеќе :D
Има по воа инстаграм многу страни од Србија и гледаат .
Не се нормални, ја претераа веќе
Не.
turn off,премногу влажно(n)
Може ли да ми препорачате некој евтин буџетски сум ограничен телефон :)))) До кај 15.000 денари? Нешо глеав Motorola Moto G34 5G 8/128 VS Poco M6...
А што било машка?
Ниеден нормален педијатар не препорачува вода. Смени си го педијатарот.
Па не знам баш, кај мене воопшто не се познава разлика, немам бели влакна, ама како маска е, повеќе е негователна за мене... еве ќе кажат тие што ќе...
Дали тестот е позитивен???☺️
:l:
Искрено не го видов тестот пред да го направам, мислам дека е техничка бледа црта од самиот тест која одвај се гледа. Благодарам на сите на...
Лејди , не се грижи, исто ми беше како сликата што си ја постирала. Ма и бетер. Ама еве уште малку 6 месеци постпартум и веќе е мнооогу подобро. Паѓа...
Оддели ги имињата со запирка.