јас се породив природно, цимерката царски, нејзе не ја стануваа од кревет со катетар беше, мене само шо ме симнаа од бокс доле станата бев и одев....
Дали за завршено високо образование следува плус ден за одмор? Или имам погрешни информации добиено?
Ако си почнал на 1 јули, до декември нема да имаш 6 месеци, за малце, така не ти следува, за нивна добра воља може некои да пуштат, ама тоа кај нас...
Во последниве месеци ко да изгубив контрола над поголемото дете. Последните месеци од бременоста со второто не можев веќе да го кревам, а и после...
Пред пензија е замисли!
Лелее, кога збориме за очи, и мене најголема желба ми е да и останат плави како на мм. Цел живот тоа му зборам, дека од него само тоа да има, ама...
Кога ти се случи?
Абе ајде што е ова, луда работа... Вчера цел ден 38.5. Во еден краток момент падна на 37.7 како нов човек бев Ми отекоа и мене. Ми беа и во...
А тие што имате миоми Пробуваат природно или од старт сте договорени за царски?
Не знам, мачно е природно додека трае ама болка после јас никаква немав, а испопукав и бев шиена бајаги. Јас за 1 ден дома бев, способна бев да...
19. Gilmore Girls s. 1-3, 8/10
Не разбирам ништо од тоа што пеат :D ама добро звучат, случајно откритие од филм [MEDIA]
Компресивни чорапи за спречување пост тромботски синдром после хируршки интервенции.
Кој град ?
Некој да ми препорача приватен инструктор за дополнителни часови во Скопје.
Ако се спушта скроз седиштето зошто да не. Мислам на 5 месеци дури и можеше под некој агол да е. Јас би одела со летна или тоа седиштето од 6+ што е.
Јас ја имам втората демек како летна. Лесна е за лесна, стабилна доволно но имај на ум колку полесна толку и понестабилна, тоа е мое мислење. Деф не...
Цветче тежок е процесот и на царски одпосле, секоја жена различно заздравува ама еве јас и ден денеска имам болки лево кај раната, малку да се напнам...
Се камуфлираат да не ги фатит некој предатор. :bug:
Здраво на сите Сакам да прашам до колку месеци ја превријавте Роса водата за ад ?
Оддели ги имињата со запирка.