На кој сооднос ти беше кашата житарки наспрема овошје? Ако била повеќе на овошје не држи ич тоа. Башка 70 грама малце е…
Стварно е ова таблет за 0 денари за нови корисници? Или имаше кај стефонатор еден код, две работи бесплатни за нови корисници меѓу што и смарт...
I don't think so.
Девојки, сте виделе ли некаде ваков градник? Барам нешто вакво за да можам да носам фустан со гол грб. Pls help :) [ATTACH] [ATTACH]
Имаш женска, гледај си ја нејзе. Глупак.
Фала ви, денеска супер испадна без грутки. Вчера изгледа повеќе жешка ми беше водата. Вики, хељда земав на Хип, а овес од Зегин безглутен. Просо не...
Никогаш не вели никогаш, ама сепак мислам дека не би избрала таков партнер. Како човек и пријател не би имала проблем, ама за партнер мој не.
Не многу, мириса некој саат два макс.
И јас ова сакав да прашам. Денеска дадов овошје со житарка, вкупно беше 100гр. Ми изеде околу 70/80гр и после 1ч му дојде време за дремка и ми побара...
Ajde i vo ovaa grupa da napisam i pobaram sovet. Bebuska skoro 9 meseci veke vtor den ne saka da cica. Problem e prvo sto mene tolku mnogu mi e maka...
Како во второ, до крај на прво одделение треба да се описменат, да читаат. :) Ранец од Офис купивме лани, ќе го носи и годинава, како нов му е. Јас...
[ATTACH]
Само овошје не држи баш, со житарка е друго. Околу 1ч. ако изело бебето поголема количина. Ако јадело малце може и веднаш потоа.
Јас оризот само го имам ама добро е што ептен брзо се спрема :wasntme:
Фала, поубаво да се купи :) [ATTACH]
Bebehome i Coslovemetics.
Многу нормално дека ќе те фасцинира, го ценам твоето (вашето) време.
Кај го има?
@Suze18992 @lovely91 пробајте го серумов на Cosrx. И јас сакав да избледам некои флекички, да ми ја осветли кожата и кај мене има ефект. Кожата ми...
Имаше една членка пишуваше, тие 2-3 дена во болница, молзела , после си продолжила со доење.
Оддели ги имињата со запирка.