Значи ете имало ретки промери кај што е сосема нормално и така си функционирало детето. Можеби и јас некој филм си направив ама не бев мирна да седам...
Јасно:)и жално :(
Си тргнала аватар, ме збуни, не знаев дека си ти :D Немам време да им се замарам, ќе ме нема во Ск скоро 15 дена, на одмор одам така да кога ќе се...
знам, ама јас и предходно имав правено операција не ми ја признаа и за пораѓај исто. со оглед на фактот дека знам другарка шо се плаши од боцкање и...
Точаче со нозете, масажа на стомаче, кружни масажи на табанчињата. Пробај смени пробиотик :bandit: мн често и тоа има влијание. Се надевам нешто ќе...
Правам да. Гледав и по нет некоја i love you масажа, па кружно по мешето па и кај колковите ја фаќам и мрдам кружно нежно. Со нозете и точаче и плус...
Моево какаше на 10-14 дена. Цело време значи..не знам ни сама на колку педијатри бев. Има такви бебиња на доење, ретки се, но ги има :) Имам пишувано...
lelel isto iskustvo za matura me sminkase jas pojdena od kicevo do kaj nejzi koga me napravi kako vampir koga gi gledam slikite si placam , mnogu bev...
Ај ќе прашам баш на трансфузија јас 40та недела сум веќе ..на крај краева на приватно ќе се боцнам
бомбица со мрвици
Никогаш не одиме таму, обично одиме директно во парк. Ама вчера маж ми предложи као ајде низ центар да прошетаме, не ни знаевме дека има такви. Јасно...
Овошна торта
На мачмалоу
Не секој има можност да го работи тоа што го сака. Некој мора - нема излез Пробај поработи 5 години само 2ра смена, ќе видиш. Или 2ра и 3та.
Барем еден ден ти траела. Мене скоро една недела, ама ептен грдо се осеќам :( појќе мислам дека е од кревањето од колку од доењето. Добро е не сум...
Не знам колку често сте кај тие вртелешки ама ако е еднаш неделно што ќе му стане? Така и треба да биде парк лулашки трчање ама па кое дете не се...
Во право си. Точка. И јас не попуштам макар цела улица рикала од него.
Инаку и мене докторот ми наплаќа преку еден преглед, еден да еден не што многу ми значи. Некогаш не ми дава извештај од таа причина. Мислам дека се...
Епа ни мене не ми е логично тоа, не ни сакам да идам да се боцкам пак за крвна група ама и мојата матична тоа ми го кажа, дека мора затоа што тоа од...
Lugje pomagajte na dno sum nisto ne mi odi od raka ostanav bez rabota nisto ne mi odi od raka sakam da trgnam kaj nekoj sto znae da rastura napraveno...
Оддели ги имињата со запирка.