И кај моето повеќе ефект имаше Инфакол, како не знам баш.
немав кога беа посвежо замрзнати и јас. може после подолго време станале такви...
Гужва е насабајле од 5 , одете ноќно време накај 2 3 нема никој
[ATTACH]
И овес обавезно. Грчки секогаш давам во комбинација со овес
Можеш ли да ставиш линкчиња, дали ги земаш од coslove? И како си задоволна за кремата околу очи, кога ја нанесуваш?
Да.
Јас таков проблем немав и сите 40 кеси ги потрошив кога не бев тука. Имам и дополнителни неколку после тие од нив уште две имам за следно на свадба...
3 месеци и 20 дена 5900г, 60 цм (hollest) Кој прематурче :bandit:
6месеци замрзанти нели е правилото :o:o:o
Па за мтсп прашувам знам дека е кај соборна ама каде точно да не лутам. За општина бев веќе.
Да се надоврзам на муабетот со мрзнењто, еве денес одмрзнав едно од март за да го ставам во гризот. имаше таков метален вкус, така да пиши порпало....
Јас на своја рака си нарачав инфакол 8) докторката од систина ми рече исто состав со еспумисан ама нас повеќе ни помогнаа овие ги пробав и еспумисан...
истиот го земав, тргнав да правам, и видов дека пишува дека може да има траги од 5 алергена :rofl:
Ана стандард земав големи со линии и со коцки ,по некој молив,гума друго ќе докупам...хахаха јас и ти малку офф во темава ама ај нека ни простат и...
37+1 , 3270 беше :inlove:
Со среќа и со лесно мајка. Како и да биде пораѓајот, ќе ти кажат најдобто докторите, само добро да заврши и да си гушкаш бебче :inlove:
За аеродром се поднесува во општина аеродром зградата пред капитол,а мтсп сега го преместиле кај соборна маж ми денес беше.
Дај кажете кај е точно мтсп за аеродром пуштете ми локација со пинче плисссс
@јolene а дали имаше некој од вас Daueraufenthaltsrecht кога ви се роди детето? Пријателка се породи а тука се подолго време преку 7 години, таткото...
Оддели ги имињата со запирка.