Банана
40.774
[ATTACH]
Да. Антидепресивите помагаат
Imash iskustvo so sostojbava?
Се прашвам дали и ние децата од '80 и' 90 имавме толку слобода и патувања на тинејџерски години како што имаат денешниве...... И попрошетани од...
Да ставиш слика/и од туѓо дете на социјалните мрежи без притоа да ги прашаш родителите дали всушност се согласуваат со тоа е крајно некултурно и...
Рецепт порфавор :wasntme:
6 месец 7580, 71цм.
Да. Мене ми останаа од лани.
Проба вчера не ја јаде, по гадно нешто не сум осетила леле кој јак мирис го има ауу, сигурна сум дека свежа дома приготвена нема толку интензивен и...
Какви се на сликата, babylove swim pants или ? некако не ми ги дава во мк, да не лутам насекаде ....
Како пројдовте со вакциниве што се примаат на два ипол месеци? Рота и таа шесто валентна или како и да е? Денес ја прими, освен што се успа ептен...
Искрено и јас исто мислам... уште два месеца и мора да почнам на работа абе од сега само тоа ми се врти во глава, стартно ќе го чува маж ми т. е...
На sleepy ги користам јас веќе 2ра година. Ги има во зегин
Здраво! Дали ако се запишам редовен студент, можам да се префрлам вонредно до Октомври, со приложување на потврда?
Ја не знам што е ова. Порано се случуваше да касни пратка ама пак ќе ја доставеле за 2 дена максимум ако се пролонгирало нешто. Ова сега е хаос. Што...
Јас сега на 2ипол, зашто не ни знаев дека треба да се смени, до сега бевме со проток двојка, во аптекава кај мене немаше тројка и земав 4 директ,...
И јас имам тегличка и мислам да му дадам со ориз или компир.
Ne bi trebalo da e za poragjaj cim e 3 dena vekje, moze i od promena na vremeto ili nastinka nekoja. Obicno toa e nekolku casa pred da zapocne...
Оддели ги имињата со запирка.