Жива вистина , иде на различни задачи што све не видел , ама он од сондата се исплаши му се слоши . И вика на докторката јас не можам , мене ми е...
4 и пол години е иста е како твојата, до душа поретко од што беше, ама знае да ме извади од такт. Се навикнав веќе,таа си плаче,,писка,се дере....ние...
:rofl::rofl::rofl: Леле ме насмеа
Цервиксот дали го измери, колку е? Пази се периодов, прашај го пак за утрогестан дали ќе ти треба.
I jas citav negativni komentari osobeno posle prvata upotreba. Ama ete nekako kako sega da dava efekt,ne e nesto wow ali zadovolna sum zatoa sto imam...
Мојов војник ама кога е за мене готово ништо не смее страв му е. Кога мислев дека ми пукнал водењакот и ај во систина и дека докторот да ме види и...
Прилично. Мн често ми се воспалува и пречи. Ко камен да ми стои внатре.
Понудете ми го најдобриот Ендокринолог, по можност приватно. Ама најдобриот. Да има знаење, да ме сослуша и да ме сфати сериозно
Јас имав ситуација со тоа. Ми се појави кога скоро изгубив свест, во второ тромесечие. Докторката ми вклучи калциум на два-три денови затоа што не ми...
Јас користев на Слипи 4-5 и Бејбилино (купени од Грција тие) исто 4-5. Убави беа и двете, само Слипиво се ептен сина боја :D Мојата е 10кг.
Аман бе од сондата да му се слоши хахахахахха Да, тој дефинитивно не е за на породување :lol: Најчесто луѓето што се војници, и таква слична служба...
Девојки денес правев втор скрининг, постелка високо бебе ниско - 21 недела. Со првото се отворив 3цм во 8 ми месец и примав утрогестан, докторов вика...
[MEDIA]
[ATTACH] [ATTACH]
Дрвце... Олеандер висок 5-6 метри со прекрасни "четворни" цветови и со убав мирис [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
А мојов па само ако падне или нешто по мене иначе со кого и да го оставаме си седи чао мама и толку кај мојве два дена спиеше ние со мм на крсштевка...
Знам кое измачување е до последно кога треба да чекаш, па и провокации не дај Боже... Нека биде кога ќе посакаш ти :hug:
Здраво. Дали има добри психолози на државно?
Најчесто уринарна инфекција.
Оддели ги имињата со запирка.