Значи не било само моето дете. Исто скроз со кашата сабајле ин уште 3 видови на ручек и дали 2 типа овошје. Порасна на бриош со абц сир намаз салама...
Една мала помош, ако боцкате во рака, нека ве боцкаат во задната страна на надлактицата, кај што е помеко, и со иглата странично наместена, на 45° не...
Дали операција доаѓа во предвид? Јас сум со ендометриоза 2 пати оперирана и 3 ивф кај Трајковски баш со гонал стимулирана. Гоналот од аптека е земен...
За ваква работа ниту прашувам, сако кажувам! Одам во болница и готово, не па колешките да ги слушам што не се нашле во слична ситуација.
Па што знам некако тесни ми се видоа M иако е 6 кг, особено во пределот со бутките :D Јас искрено купив едно паковање, го потрошив, и продолжив да ја...
Јас сакав да го направам овде во Германија. Докторот ми рече дека нема смисла да се направи таков тест заради тоа што тоа е застарена метода и...
Znaci da si zemam L podobro , ama ne naogam nikade :(
Јас сум 37 тек сега почнав во рака. Ми закажаа царски па заради тоа преместив локација да не се правам со хематоми. Мене многу поубаво ми е сама кога...
Пудинг
Не знам зошто воопшто се преиспитуваш. Си имала приватна причина да искочиш од работа, нешто што на секој еден човек му се случило, си прашала да...
Дали сите стерилизатори и сушат? Гледам на локо кроко на едниот пишува и сушење, на другиот не е спомнато..
Јас го ставам во дубак. Не дека седи којзнае колку, дали 30мин му се собираат во цел ден. Ќе изровари насекаде и му се здосадува. Ама ми се наоѓа, за...
Не е така, све зависи како се понашаш и имаш или немаш она нешто. Генерализирање е дека убавите не може да фатат дечко. Можат сите ако се потрудат,...
zdravo, za sledenje na helikobakterijata preku krvna slika se pravi IGA ili iGG....SEga posledno Iga mi bese negativno a IGG pozitivno.....stvarno ne...
Леле денес бевме да гледаме градинки, од следна недела треба да тргне мојата, 8 ипол месеци е. Душата ме боли. :u: Солзи ми течат кај и да влезам,...
Не ми треба многу за да бидам среќен, верувај. Твојата насмевка ми е доволна и кога те гледам со насмевка, за мене тоа причинува радост. Не мора да...
Немам појма, никогаш доста
Подрачно одделение Скопје Ул. Кеј Димитар Влахов бб работно време: понеделник – петок од 07:30 часот до 15:30 часот. контакт:...
Нека ти спие во раце, легни го на тебе, легни го до тебе. Нормално е да сака контакт, до пред 9 дена во стомак ти беше:)
Не знам... Исто скроз.
Оддели ги имињата со запирка.