220
Талески ми кажа, најбитно е убаво да се виткаат. Да бидат меки и лесно да можеш да ги свиткаш. Ги има на Кеги ги гледав јас.
Ви благодарам на сите за гласовите! :inlove: Еве нека биде тема "Августовски топли бои". [ATTACH]
Какви патичиња се најдобри за бебе, во фаза на породување?
Јас му давам смоки, и тоа е единствено од страна на "парче" :rofl: Купи си од Витаминка смоките шо се се, многу помеки. Јас прво му давав од Лино,...
Јас имам од nimo, купен од Зегин, околу 1000 денари. Покажуваше иста температура како и топломерот со жива
Ја оставам стварта што ми здосадила и се префрлам на друга подоцна пак се враќам на таа па на друга и така не сум дете па серотонинот да ми е на 100...
[ATTACH] [ATTACH]
Документот од матичен, трансакциска сметка и извод од бебето, плус пополнет образец од фондот што се зема.
Да јас давам смоки скоро секој ден на Лино, ако се како тие а ваљда сите детски смоки се исти тие се топат во уста немаш гајле. Другата храна ни е...
Така и планирав, да ја исечам оладена па после да вадам парчиња по потреба. Секако не би оравела одмрзни замрзни :D Само ја фати мрза оваа домаќинка,...
Женски вчера од замрзивач извадив две кеси едната 100мл ја испи а другата 80мл ја ставив во обичен фрижидер, колку дена смеам таму да ја чувам? Утре...
Мојава ќе прави два месеца за една недела уште пие од проток најмал што бројче да купам сега на авент за после втори месец? Шише користиме само ако...
Музика плех!!!! :l::rofl::rofl::rofl:
Мило ми е што ти се допадна кремава на Алверде. Мојата е при крај , јас мрсна кожа имам и ми ја упива лицето супер , наутро кога ќе станам ем немам...
Пуштајте вреќи среќа :D Ќе ми треба за наредниов период премногу (fingers) Се надевам дека конечно ќе ни се исполни тоа што го посакуваме. Ние во...
Уште и блендирам храна. Купив смоки на хипп и на холе и сакам да и дадам за да учи да џвака. Дали се мн тврди, се топат ли во уста? Сте давале вие...
Се покака бебуш, шо пие кафаната :party:
Да, нормално е во бременост, така како штрекање наеднаш ќе дојде, баш во анус, ги имав и јас, ама не е често пр. 2-3 во ден.
Да бе, па после ќе те читавме тука како се жалиш дека ништо не ти купува |( Со какви глупости се замарате (facepalm) Основна домашна култура е дека...
Оддели ги имињата со запирка.