Дали некој знае до кога работи во сабота Терранова во ГТЦ?
Зошто би мислеле така за спојлерот? Никогаш не било тоа случај. Од постоењето на форумов беше ставен за во спојлер да се ставаат работи поврзани со...
Избинџав цела сезона од една серија Plan B се вика, антологиска е. Третава сезона е за поврзаноста мајка и дете. Ќе ставам во спојлер зашто е...
Не му е суво лебчето кога е тостирано? Мислев побезбедно е да се дава од мекиот дел? :^):D
Јас искористив цел стар одмор, наместо на 1 април, на работа тргнав на 7 мај.
[ATTACH] многууу леплива.Ужас
Да дремам на мобилен, да стискам црнки, да одам у вц, да пијам вода и да изглеам документарец или есеј на ЈуТуб. Јадење понекад и прескокнувам.
Dule od Veles nikako nemoze da se dobie na 30 se zakazuva sekoj mesec zvonis na broj govorna posta pogagja covekot ama nemoze da se dojde do nego
Колиефот ни кажаа 7 пати во 24 ч да биде. Капките пред млеко, препорачлино наутро да се даваат
Здраво мајки, утре планирам да купам пумпа па ми треба совет околу тоа како го чувате млекото. Благодарам.
Да и јас знам дека за убаво се носи непарен а за неубаво парен. Кога сме раздавале на гробишта тоа било се во парни броеви
Да не е обратно?
Давав брикети спанаќ секогаш.Само обавезно вари ги посебно и таа вода фрлај ја.И знаеш спанаќ не се подгрева.
Има, можеби зависи од залихата во моментот ама стално сум начекувала. Види на гугл “how to freeze baby spinach” излегуваат доста начини, да не го...
[MEDIA]
Вчера сонив како во сонот се гушам, воздух немав да земам,потоа кашлав, ама језиво...
Кога не ти се допаѓа докторот, тоа што ти го кажува не го земаш здраво за готово и го менуваш. Не сите 'доктори' се ДОКТОРИ.
За да знаеш дали имаш доволно млеко скрати ја скроз формулата и однеси го на мерење за некој период, јас така направив. И мене и ми плачеше и ми...
Јас добив ма 12,5 ќерка ми на 10,5. За малово страв ме фаќа уште сега а тек има 3 год
Ах, па тие што не извадија бугарски пасоши иако беа во можност, ова општество да не ги награди или фала да не им кажаа сограѓаните што гледаат по...
Оддели ги имињата со запирка.