@Anaroz1 рано ти е тебе, кај се брзаш :), јас сум скоро една недела пред тебе нема никакви знаци дека ќе биде. Вчера бев на второ ЦТГ, мирно е, но ме...
Супер објаснување даде ама за бремени според СЗО и Американската Асоцијација на дијабет се препорачува по стандард 3 боцкања особено за трудници со...
Да се "пофалам" синоќа стана 7 пати, на 45 - 60 минути. Седнува во креветче и почнува да плаче. Нема шанси да се смири ако не ја земам во раце. Не...
Здраво Мајки кога вашите бебиња почнаа да кажуваат чао, браво во кој месец.
Да секако и годишното време игра улога, јас сепак имам тронка надеж дека ќе скокнеме често разболување, знам дека сум делулу ама по природа сум...
Еве трае веќе скоро 2 месеци ова :D сега скоро научи на кревет како да се врти на обратно ама џабе е, ако во сон се заврти на меше, одма ја крева...
Понекогаш ми се појавуваат. Ги мачкам со млеко за тело на вазелин, до сега не ми се раскрвавиле ама и се трудам да не ги чепкам
Баш се нервирам кога ќе прочитам колку гадни фирми и одвратни колеги постојат. Прво фирмата да е нормална за таква работа не би го ни барала тој час...
Anyone?
Супер, фала ќе и дадам овие денови.
Па не мислам така, приватна или државна нема врска со разболувањата. Кога е период на вируси доволно е едно дете да закачи нешто и 99% фаќаат и...
никако пошо никад не ми е досадно секогаш си наоѓам занимација
За обичните да. Зборувам за буџет поради користење магенда, така го викаат во телеком-буџет и можеш да го искористиш за било што. Па да речеме со рој...
А се топат вака во уста? Ги џвака или топи? Зошто тврди вака на допир ми се и се мислам дали да дадам
Мене ортопедот ми кажа да не купувам обувки додека не прооди убаво. Боса да биде вика најдобро и да отидам кај неа на преглед да ми каже какви да...
Не, темното е 100%.
Бебуш наполни 5м,го гледам не верувам .И таман една вечер ќе имаме мирна и како тишина пред бура ни е.Почна да се врти и да спие на страна,ај што на...
Дали имате лушпи, ко корупки на брадавиците? И ако имате, што правите? Јас прво со кокосово масло се мачкав и лесни излегуваа, ама стануваат упорни,...
Да да и мене ме зезаат еве се мислам и јас да одам да си ја земам пратката ако има таква опција
[MEDIA]
Оддели ги имињата со запирка.