Не не до толку, на почеток нарачував се од ист профил ама од кога ги воведоа трите кода за попуст си правам нови профили за нарачки
Не сум и пишала, тие совети што ги објавува на постови и сториња ги применувам. Мене ми заспива 9, 9ипол уште од раѓање, сто пати имам пробано да...
Ima da vtor sprat kaj wecinjata
50 маилови имаш направено за да нарачуваш синсеј?
Да ги пријавуваме вип пошта, да прекинат соработка со нив
Дали знае некоја дали во Сити мол има соба за доење?
А за негователка имали измени некои во прашањата. Мене не ми отвара на страната. Каде ги гледате прашањата за негователка ми требат. Ако може некој...
Zdravo Dali imate iskustvo so Belodroben auskultatoren naod inspiratoren stridor, se raboti za bebe skoro 2 meseci, krcese premnogu, kako da se...
Девојки помагајте. Трет ден веќе при движење, станување и седнување болка како шилец во левата страна од Гзот. Бремена сум 25 недела. Неможам еден...
Не мори Билко, тој Роби од новите згради е. И повисок е, и излегува гол на балкон :tmi:. Па не сме далеку од вистината дека живееме во колиба што...
Првото што ќе ви каже гуднајт е дека тоа е многу доцна заспивање :) заспивањето треба да е околу 7:30-8 (еве нека е и 8:30). Почнете прво тоа сменете...
Може да стои ампулата до 24 часа, нема потреба да се фрла. Јас обично цела ја извлекувам во шриц, ставам доза и остатокот во фрижидер со шприцот. Во...
Не сум од Скопје, па немам искуство тамошно. Разгледај низ темава има доста препораки, ете Мартин е доста спомнуван а не крие со кој филер работи.
Многу бргу, за 1 недела веќе видов ефект.
Јас веќе се навикнав, секоја вечер истото, се потам до 3-4 саатот жива вода, се стабилизирам и после легнувам пред да се раздени 8).
Ќерка на болница добиваше артовент и неколку пати дома. Ни некој очи и покрил, ни ништо. Плус единствен начин за инхалација да седи е да гледа...
@thinkerbell кај нас не секогаш оделе паралелно со двата лека. Така да не мора да значи. А ова за очиве за жал никој не го кажува. Дури и во болница...
Јас планирав денес да си поспијам ама очигледно моите бебенца имале други планови за мене :D Шала на страна, дали чувствувате движења/удари и во...
Ај тука да прашам, некако најпогодена ми е темата. Изјави желба малово роденден да слави на базен со едно 10тина деца не повеќе. На воен не би во...
Ништо, тоа е. Парохијата настанува преку или бактериска или габична инфекција . Треба време да помине воспалението. Е сега најчесто бактеријата...
Оддели ги имињата со запирка.