[ATTACH]
Istoto go pomisliv bez razlika kolku i da e krvarenjeto mora da se poseti ginekolog posle pozitivna beta mozebi i nesto moze da se napravi
[MEDIA]
Да, емоционално насилство е ако тоа се прави свесно со цел да биде повреден тој кон кого е насочено. Пример, бившиот мој дечко знаеше колку сум...
:hug: Не сакам да те реметам дополнително, ама да отидеш сепак до болница локално, или до Систина. За итно кај нас прават било која проверка па и...
Го користам овој и сум презадоволна, алиштата се баш меки потоа.
Jas sum kaj Pancevski vo Sistina i pisav na sestrata ama deka e nedela uste mi nema vrateno.. za vo nasiot grad ne znam ne bi odela posto nikogas ne...
Ја нема @Peperutce6, дали има нешто ново?
Јас не бев во термин.. ама таа недела пред да се породам ме пуштија од пин дома, таму се туширам легнувам демек нова спаваќа ми даваат заспивам во...
Ја генерално никогаш не сум се потела нешто многу и многу топло издржувам, дури и сега во бременост подобро ми е кога е сонце и топло одколку што ми...
Далерон на 6 часа, ако ептен не можеш и на 4. Може и Блок Макс :)
Качив температура, ме тресе треска. На колку часа најбрзо смее Далерон? И дали смее блок макс?
Немам ама мислам дека и да имам ќе беснее за надвор хаххаха
Табелата за воведување е исто многу застарена, 2016та негде ја издадоа, а авторките не се никакви нутриционисти или педијатри па да вреди да ги...
Eдно е да завршиш со човек којшто не прави компромис, не соработува, не те разбира, не се труди нешто да промени, друго е да го игнорираш некој со...
Ваикики денес немаше ништо, сем пижами. За кошули, туники, фустани ќе се снајдам лесно, ама сакав да најдам панталони, сукња, нешто ко за на работа....
Jas posle pozitivna beta ne bi ostavila taka kolku i da imas krvarenje mislam deka treba da otides pak na dezuren ginekolog posto e nedela ke im...
значи на ниедно од бебињава не им се искача :D ти држам среќа утре да има некаков знак :inlove:
Ок затоа реков не напаѓам, туку прашувам зошто звучеше како само вие да се жртвувате. Не викам дека е лесно и јас и сопругот трпиме притисоци, ама...
koa ke gi forimiraat viber grupite
Оддели ги имињата со запирка.