Дали знае некој која е цената на babylove млекото од дм?
На извештајот од преглед. Напиша дека имам правено лапароскопија, хсг на јајцеводи, резултатите од амх дека се ниски, дека се гледаат нови големи...
Дали некој има искуство со овие поени што се собираат со скенирање сметки на апликација ист гејт? имам поени ама абер немам како да ги искористам
Да, баш тоа барам, а доста производи користам на ДенкМит од Дм, ама не ми текнало вакво да побарам се додека не ми притреба. :D
Дали мислете дека по скоро 2 месеци доење може да се успее да се зголеми количината на млекото и како?
[ATTACH]
Мајки како сте со спиењето во вториот скок? Ние сме со кратки денски дремки и немирно спиење во ноќта со кенкање и превртување во кревет како и...
Ова убаво чисти, а не мириса, не е некоја хемикалија јака, прочитај го составот на дм на страната.
и 120 да и дадеш и тие ќе ги испие. од шише бебињата не баш знаат да си регулираат колку им е доста :)
На каков извештај ти го напиша амх и зошто? Сакате да избегнете инсеминации? Ризик ти е да ти одобрат со донирани или само еднаш да ти дадат со свои,...
Не, овој модел е со 4 прегради, 2600 денари и нема опција за тркалца. Има од 2400, со 3 прегради, има дел позади компактибилен со тркалца. Има и...
Фала, ќе го пробам. Земав од е хорека едно претходно, ама лошо ми мирисаше и беше во црвена боја. Го немаат сега на веб да ти го покажам. После...
[MEDIA] Колку спомени во минута ипол:)
Dirty за овој период од годината , создаден е. Karma е убав , но не е летен. Од чистачите за лице сум задоволна , таблетите за заби (со вкус на...
Ниту секој психолог ќе ти помогне, ниту секој духовник, зависи на што ќе налеташ. Јас те разбирам ама ... Како што се гради телесен баланс и јадро...
Јас со ова, во дм го има. [ATTACH]
Па и во психијатрии доаѓаат монаси да видат некој случај (лично имам видено) поврзано е тоа не се сите психијатри и психолози атеисти.
Прашав и во Општи прашања, не добив одговор.... Забележав оти машината за перење кога раб на центрифуга, пушта некој звук ко песок да има... Што може...
Обичен. :rofl: На тема јадење - супа дали му давате?
Оддели ги имињата со запирка.