Како одеше адаптацијата и до колку може да остана? Воспитувачките дали се ок? Ние сме 1година па не знам како ќе се прилагоди... Или ако може нешто...
Како воведувате пиперка, зелка, кратавица, грав. Ние сме 12 месеци ама сеуште не сакаме мнигу парчиња па предлог како да и воведам... Благодарам
Можно е. Ќерка ми веќе третата недела имаше. Нас ни беше предложено од педијатар да земеме еспумисан капки. Најмногу и помагаше затоплување на...
И купив базенче, се бања на балкон, вика, прска, се уморува :D
Бебе родено на 19.07.2025 можно ли е да појави грчеви олку рано? Уште од пред 2-3дена се згрчува. Второ бебе ми е, првото ги фати грчевите поале...
Препорачајте нешто ефикасно за одстранување на темни дамки на лицето?
Zdravo sakav da prasam koj doktor bi mi go preporacale za na GAK za poragjaj i vo koja nedela se pocnuva tamu so ctg? prva bremenost mi e i ne znam...
Nikoj ne mi se e javil. Jas preska zvoni i mi kazaa deka treba da ispratam dokumenti od sudo i lekarsko so prethodnoto brojce, vikam nemam brojce...
До 2+ години си пиеше исклучиво Ад. Потоа комбинирано, кога кравјо, кога Ад. Гледам есенва веќе и скроз да го исклучам и кравјото и покрај тоа што...
Ќе дојдеме и ние од 2023 на ред,стрпи се малку и онака никој не знае кои се точно прашањата и како ќе оди, чекавме две ипол години па сега било...
A ti javija da ispratis novi? Zasto kako sto citav tuka od clenki im imaat javeno novi dokumenti od sud i lekarsko deka treba.
Ne
https://www.mtsp.gov.mk/content/word/Komisija_prasanja/негователи за на веб_сеп_.docx jas ke polagam za vospituvac ne znam za negovatel no eve
не знам искрено што значи :?: не ми кажа ништо посебно, рече може да се смени во секој момент нешто, наредно четврток сум пак:D
Pusti novi dokumenti od sud i lekarsko?
Не. Прво се пријавуваш на iknow, а потоа физички се носат документи на 19 и 20 август. Откако ќе излезат резултатите, на 4 и 5 септември одиш...
Не можам да ги отворам прашањата за негователка теоретскиот дел? Пратете ми линк. Дали има измени во нив?
Ајде уште за фенот да пишам и готово. :rofl: Кога и да сушам коса мислам на @Mari* која што патем гледал станала вистинска кукла! :l: Доказ дека со...
Со години одевме во Врахос крај на август и почеток на септември. Без исклучок секоја година после први септември има големи бранови. Ама сме биле со...
2023
Оддели ги имињата со запирка.