Aj ako mozi skrin za vo koj del da gi baram odgovorite
ќе мора и ја нешто вака да почнам. Со пишување. Некоја апликација некој да сподели? Некогаш менито си го правам во тетратка. Теории изнапишани имам...
aha znacii nemora da se 5 casa eden po drug,moze primer da odam ovaa nedela dva pati pa narednata uste tri i taka?
А што мислите за тестовите од Жан Митрев Верифи и и Био сејф Qualified ? Не се разбирам ич
Тоа е малце На месец старост креваше 40 гр секој ден
како си задоволна?
Можам да разберам возрасни луѓе да.се дружат да комуницираат за корист ама деца бе?? Не се сакаат се караат ама се викаат за играње јер нема иначе со...
Kazete vie sto polagavte dali bea prasanjata posle 128, i sto vi rekoa za prakticniot del? Dali testot bese so zaokruzuvanje i po kolku prasanja...
Може и после пладне, договор направете. Јас кога полагав одев после пладне од 4 до 7-8.
Не ви влијае месечината, туку си имаме сите проблеми, жештините плус. Јас не верувам дека месечината влијае што сум вознемирена
Задолжително е, логично. Ние имавме супер предавач и многу научив на тие часови пред да почнам да возам. Инаку би требало да има термини и од...
многу ефтино голема веројатноста дека нешто гледал скролал по нет или случајно видел или гледал некој филм некоја игра... проверете го тоа. И...
На истото место истиот проблем го имавме. Нас јекодерм не спаси, ем го хидрира и лечи иритираното, ем прави бариера како заштитен филм за да не се...
Здраво женски и од мене. Јас денес бев на гинеколог 19мм фоликул имам и ми ставија инекција овитрел за созревање. Наредните 24 часа се нашии!...
jas rabotam od 9-5 i stvarno neznam kako da napravam ni vo koja skola da odam neznam poso obicno site odat od sabajle vikendi normalno ne rabotat taka
На google maps ми дава на ул. Македонија па затоа се збунив, да не смениле локација
Мајки, бебево ми е 5 месеци и константно се лигави и е со рацете во уста па целиот предел под вратот и е црвен и иритиран. Ја мачкам константно со...
Не се сложувам со тебе и морам да те демантирам, а еве и зошто. Купувањето стан во градба не е ризик точно знаеш како ќе испадне, имаш нацрт и...
Ti polagase? Kako pomina?
Задолжително е. Мора 5 дена. Терминот дали од сабајле или ручек зависи од автошколата и кога имаат слободни термини а може цела група да се...
Оддели ги имињата со запирка.