Честитки здрава, жива, голема да расти!
Нема да имаш гајле со чоко вкус, мојата бара уште секогаш.
Има и едни чепчиња за повраќање, вомитусхил с.....ги нема во сите аптеки и консултација со доктор колку можиш да користиш во денот.
Пратими
Pa ja i ti sme isto znaci...i ja na 27mi posleden ciklus ....jeeeee
Da zaradi so samiot Q10 moze da predizvika pogolemo krvarenje a so toa da go istenci endometrumot ,jas gi prekinuvav mislqm deka i vo upatsvo e...
Fala vi mnogu na site, samo so ubavo da se vrakja <3 Jas imav dosta komplikacii, koga me hospitaliziraa na gak vo 12 nedela mi rekoa deka za mene...
Аеродром, Центар, Кисела вода, Карпош.
https://www.mtsp.gov.mk/content/pdf/2025/licenciranje_izmeni/prasanja_vospituvach_mkd.docx
[IMG] Девојчиња 13:20 Момчиња [IMG] Август 2025[IMG] MS95 - 13.08.2025 Anaroz1 - 21.08.2025 Peperutce6 - 26.08.2025 Sinolicka. -27.08.2025...
На кројач, која населба ти одговара ?
30
Cestitki ziva i zdrava da e , kade se poragjavte kade raboti dr Afrodita? ☺️
Јас еднаш пробав да направам мармалад, арно ама за кратко мувлоса, сака ептен шеќер бидејќи е покисела. Што и да се прави (сок, мармалад, џем итн)...
Ve molam toj sto gi ima novite prasanja za vospituvac neka go prikaci fajlot. Fala od napred!
Што се не пробавме..од силни грчеви кои траеа месец дена за два дена без грчеви само од ова
Мислам дека ми падна дел од чепот,превозбудена сум, рацеве ми се жива вода. Знам дека вештачка интелигенција не е на кој што треба да се потпирам,но...
[ATTACH] [ATTACH]
Јас два пати се пораѓав Санте не платив ништо од цената која си беше. Прв пат пред 9 години одлична услуга преубаво искуство… пред две години послабо...
Такви подлоги имаш на тему. Само не знам каков е квалитетот.
Оддели ги имињата со запирка.