Nikako
ајде мала помош, на доење сме од прв ден, уште малку ќе правиме месец, ама многу плаче бебе, и давам капки за грчеви, ќе плаче ќе прдне ќе се смири и...
Јас имам многу позитивно искуство со Вип во кисела вода, секогаш навреме ретко некогаш да ми закаснат а ако ми се брза со доставувачите се имам и на...
@DarkStormm кога ќе одиш на контроли на гак, последниот месец. Пробај дог се со некој доктор директно. Не мора да имаш врски или појди кај некој...
Екстра :hug:
Беше две, не знам дали имаат нешто сменето.
Феминки здраво Ви се обраќам во врска со еден совет,во процес на развод сум имаме 2 дечиња на возраст од 9 месеци и 3 години .Сакам да прашам во...
Со отварањето на фирмата колку години законски мора да ја работиш?
Ма кои социјални мрежи, ЈуТуб луѓе! Цел ден слушам есеи, подкасти, документарци... Лап топот у ВЦ ми стои да слушам додека се шминкам, депилирам,...
Јас кога се породив се вративме од болница и почнав таму со био Гаја не знам на кој ден беше два пати и дадов и ги баталив грчеви страшни да плаче и...
Мене ме чешаа стапалата и дланките во трет триместар, немаше ништо едноставно само чешаше.
Во Германија има доза од 88 mcg
Јас имав и 50ка бодиња и алишта иако сите ми викаа да не зимам дека брзо ги растат. Јас имав изнакупено од сите броеви и бебето све ми износе. Се...
Во случај да не си го средила проблемот: Cicaplast користам јас кога ми е нарушена бариерата. Исто така, најдобро да го намалиш ретинолот. Што можеш...
Predobar,toplo go preporacuvam
Ја не го ни осеќам веќе, навикнав... ;(
Јас пушев цела бременост ги намалив доста и пушев слаби цигари 1,0,1 и во просек 5/6 цигари на ден, некогаш доаѓав до 8/9 ама многу ретко. Да не...
Може и атентат ќе си фејкира ко Трамп, ништо чудно...
Па мислам не, би требало да ти дадат поблиску некој реон
Нема случајности, сè што се случува е дел од Божјата волја....
Оддели ги имињата со запирка.