Ние земавме од Вардар мебел ф90. Супер е.
Си пушам , зависи од денот некогаш помалку некогаш повеќе . Со лесно :inlove:
Моето ја прими во најголемата жештина, исто на 20 месеци. До 7ми ден беше без симптоми, од 7ми до 10ти ден покачена температура до 39. После тоа се...
Леле :l: Значи огромно браво, колку храбро и присутно си изреагирала, браво. Јас се стресов читајќи те недај боже да доживеам. Некни и мојот прв пат...
И памперсИ...
На 13 месеци давав кашкавал во главно, моцарела некогаш во готова каша или дома во зготвено. Сол скоро и да не ставав ама ако ставев неколку зрна...
Ние сме прототип во се сме први, имавме и контра камп на Вмро пред собрание.
12++ :)
Мене градниците од Котон ми се топ, со години купувам од таму. Не им се нешто многу скапи и по редовни цени, а во време на попусти може да се...
Колку месеци сте?
Реди дете коцки на едниот крај од собата, јас пред Тв барам што има. И некој филм со сцена на раѓање на бебе, при што нели почнува да плаче бебето....
Тука има последни вести https://direktno.rs/vesti/srbija/628254/protesti-30-gradova.html Им прави Вучиќ контра протести и контра собири како што...
Незнам прв пат слушам дека не смее (а при лежење во болница, вака сме спуштале по нивна препорака) и баш се зачитав сега на нет, мислењата се...
Од Лисца земав од колекцијата на класични модели, зошто само тие ми го имаа бројчето. Ми искочи жица од прво носење. Секако дека го вратив. Порано...
Финтата што толку брзо алкохолот намалува е што многу лесно испарува поради топлината на кожата и автоматски тие пареи ги вдишува детето. Ај што...
А оти и во градинка ќе праќаш? Мислам не знам, не сум чула поклони во градинка ка да им делиш. Може и се дава. Обично нели мафин или кухен, и за...
Бела за хром чекаше?
Vo avicena biohemicarite kolkava plata imaat da ne znae nekoj
Мајки, вие со деца од 5.5 годишна возраст како ги извадивте првите заби? На ќерка ми може веќе месец и се клати едниот заб , првиот што треба да го...
Оддели ги имињата со запирка.