Нешто за изгореници од сонце за лице ? Носот рана ми се направи,ми отече целиот и болии
Откако се фатив дека во глава ми вртат ТикТок песни во рандом ден, си реков доста е толку е. Ти ја сфаќам целата поента и мислам дека полека сите ќе...
Денес ми рекоа од градинка дека моето дете ги буди сите деца оти не сака да спие повеќе од пола саат, поточно не сака да презаспие, знам дека тој сон...
Јас сакам царски да ме закажат. Секако и првото ми е царски. За тоа каков договор треба ? Пари или како ?
имам привремени менструални болки, ама ништо алармантно не се случува, денес сум полна 39та, после сум на цтг ќе видиме, мада не очекувам нишо да ми...
За доктор се стига или преку врски или преку закажан царски. За апратман кажуваш на докторот, со тоа што, ако е гужва џабе резервацијата, со уште...
5 години
Колку е рокот за поднесување за рефундација за клексани?
Јас ја купив кремава пред година скоро и ја немам отворено уште, не знам дали би помогнала против брчки , читам на нетов дека воглавно се користи за...
Да, сега ќе идам да и направам. Вечерта и се спушти нешто 37.9 од чепчето. Сабајле имаше 38.5 и дадов блок макс 4 мл зошто ми рекоа малце се 2.5...
Баш сум ко балонче некако. Ти како си? До кај се женскиве наши веќе:D:D Осеќаш ли некои симптоми нешто? Мене ме притиска долу како да ќе испадне во...
Не знам што да и дадам и по колку. Затоа паничам, педијатарот ми на одмор, а заменава дур одговори детево над 39 ми качи. Тоа ми е маката што сум...
Кога јас би била кума исто би направила искрено.Подобро да си одберат родителите отколку да купам нешто што не им се допаѓа.Секоја мајка си има...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Ау не знам што вирус е, ама јас изгубив вкус и мирис. Крена вечерта до 39.4. едвај и се спушти и туширање и чепче па блок макс. Јас веќе 5 ден сум...
Користам трудничка перница, ми помага до одреден степен. Но често се вртам во ноќта затоа што ме болат колковите па менувам страна. Докторот ми...
знам мене ми беше сеедно во која градинка во општината ќе ја примат, ама не ја примија, на крај ја запишав во друга општина со врски, па ние се...
Јас за хром еве сега почнавме пред месец ама тешко некако...многу деца чекаат
кревај ги навечер на перница и издржи уште некој ден, нема лек. јас минатата бременост многу отекував во 9ти, сега сум океј . чим е притисокот добар,...
мн е тешко во Ѓорче, јас чекав цела година и врски и се џабе ...
Оддели ги имињата со запирка.