Не, не сум била никаде во странство. Во Ремедика ги имам правено инвитрата, Кај мене не се проблем јајце клетките ниту ембрионите, проблемот е што не...
Абе страшно мизерни како народ, стварно. Добро ако не те пријави уште, пошо тоа им е најголема забава – да сликаат и да пријавуваат. Јас имам мал...
Здраво. Сакам да ве прашам како би оди со факултетот? Јас се уште не се одлучив да се запишам...
Здраво. Дали има некој што претходно студирал на правниот факултет УКЛО во Битола па се префрлил на Славјанскиот? Јас го имам ставено во мирување 10...
Околу 12,000ден. им се долгите фустани
Најверојатно така ќе биди, малце комплицирано оти брат ми со жена и деца се заедно ама ќе изведам нешто
Какви се овие Трансфера ? 10 дена ми пишува "Во транзит" па "Во магацин" и така се во круг ужасс
Najcesto na ekonomski so kolku procenti ides vo drzavna kvota i so kolku vo privatna , ako znae nekoj neka kaze
Дали можеш кај твоите да појдеш од како ќе отиде маж ти во Германија? И да бидеш пример таму додека не заминете и вие или барем додека не фатиш некој...
Не знам дали е за тука ама не наидов на друга соодветна тема. Скоро породенс, две недели уште малку, живееме во заедница со свекор и свекрва ама...
Од страна spooning нема болје
Да. Саат имаме, ама не знам дали е дозволено да носат. @Sofi.ja секако дека нема да оди сам.
Заврши средбата, Путин замина за Русија. Скај Њуз вика вака: "The situation looks like Russia has found a new friend in America today," Sky News...
Се навраќам по сто години на тебе .Да не те сонев немаше да ми текне дека постоиш.Сега се каам што тогаш те пуштив блиску до мене ,знаев оти ќе...
Сите документи буквално нови треба?
Zosto toksicna i sto znaci toa ?
Го избравте веќе предвреме? :D
[MEDIA]
Знам за последново, ептен ми е познато тоа и дали два пати ќе го облече бебенцето ама за алишта и јас на почеток не сум, тоа планирам да си купам сѐ...
Изјаве Путина: - Наши разговори су били веома темељни и корисни. - Руско-Амерички састанци нису одржани више од 4 године, односи су пали на најнижу...
Оддели ги имињата со запирка.