[ATTACH]
Fala
Фала ти :l: хотелите општо во Грција годинава се преценети, лудило е:envy: а за плажата од агенција ми рекоа ситна песок ко за бебе да лази...
Во логистика можеш да идеш само трета смена 4 дена по ред по 10 часа и со празници и недели можеш да достигнеш до 50k.
Моментално ги има само списоците за тие што треба да полагаат практичен дел што полагаа во средата Кога ќе има нови ќе ги објавам
Мали макарони од тие како полжавче, или како дино форма баш за деца. Не ги сецкам.
Тешка ситуација. Посебно зашто зависиш од нејзе да го чува и она смета дека тогаш и се може да прави како што мисли дека треба. Јас мислам дека...
Што ви е луѓе? Сакам 85 години да дочекам и тоа подвижна и витална. Се што е до 50 години не е век. И сакам лесна смрт. Една подалечна роднина инаку...
Здраво Која е цената на апартман на гак? Дали е со подобри услови од собите?.... Слушнав пред некој месец климата не работела...?
Здраво,дали го купи ако да како си задоволна
Мене ми стаса денес, уште утрово.
И ние бевме без дијагноза идиопатски стерилитет па после испадна дека имам аденометеиоза и на маж ми спермограмот е со 1% нормални. Сигурно има...
Znaci betata od hematomot nesaka mnogu da raste, i deneska mi bese batata ista Kako nekni
Ако мислиш на "скриено катче" темата и потемите во него мислам дека мораш да имаш над 500 мислења да ти ја покажува скриено катче
Имаме добри домашни сирења иако јас не сум маанџија.
Ako raboti slikaj gi spisocite i prikaci gi da gi vidime,nema kaj mene nemozam da proveram
Генерално сите имаат лош пристап, ова е една толку комплицирана работа од толку многу фактори зависи, а за жал не ни посверуваат доволно внимание, на...
Абе не е дека нема, баш затоа и бојкотирам, оти треба да ги научиме децата да ги ценат и парите и поклоните. Па делумно и очекувањата од другите....
Сандачето ти е затворено. Мислење за Норвешка и Норвежаните?
Zenski zdravo, Pred se cestitki na site mamicki i mommies to be 11 nedela sum i mi ponudija paket od NIPT i Horizon testiranje. Dali nekoja od vas...
Оддели ги имињата со запирка.