Здраво девојки. Јас пијам еутирокс од 88 секој ден и така го контролирам тсх, но антителата ми се над 1000. Можно ли е тоа да е хашимото? И поради...
Здраво, ако има некој искуство да напише за Бебето Лука 3 во 1 количката? Или било кој по добар модел на бебето или пак друг бренд. Сакам голема...
Машкаст мирис ми е мене Salty, нема некоја женствена нота. Мене ме потсеќа на Kouros од YSL, имаат сличности.
Цел ден денес луѓето ме гледаа некако чудно,толку ли сум убава си велам потајно?! :angel: Додека не сфатив дека уствари сум си ја возела чантата врз...
Дали може да ми понудите работа од дома,да не е каталошка од аспект на лимес,форевер и сл, а да не треба да вложам бидејќи моментално финансиски не...
Extra
[ATTACH] Ке ме дружи некој ?
Многу сакам луѓе кои зборуваат без престан. Ме смеат,пошто и така сум по природна смешка :) И после толку време конечно некој да ми го поправи...
Ќе залади, ќе пројадат. Единственото погрешно е што се стресираш. Се друго правиш ок.
Добро бе,една работа никад нема да ја сватам???? Зошто мора да ЛАЖЕТЕ? Нели ви е полесно да бидете искрени,или пак забавно ви е од другиот магаре да...
Денес компир со пиперка,морков,тиквица и многу малку компирче сварив нејќеа.Отворив кашичка болоњезе знам само тоа јадат едвај една кашичка двајцата...
Моментално овој на Катрис, не знам дали е силиконски, солиден е, прави блур. Али врв ми е на Llums, го купив од Србија и го штедам. Не беше скап,...
Моево бебе беше еднаш болно на 4м со страшен секрет и темп и по препорака спиеше така 3-4 дена додека исчезне секретот. Мала перница му ставив под...
Знам повеќе луѓе, не на 18, ама на 22-24 почнуваат со работа во странство, и веќе на 30 и нешто се свои луѓе, со пари вложени во недвижности или...
Кој ми го задева Братот бе? :D
Овес со малини/вишни/боровинки и грчки јогурт :) мојов обожава
Се двоумев помеѓу Dirty и Salty кога го земав, но Salty се потроши таман сакав да порачам и остана изборот на Dirty. Сега не ни сакам да помислам...
Таман работа така да се слабее и крвта да "слабее" :rofl: Не им се секирај, периоди се..и ние на топлово не јадеме ете ти пишале.. Штом мојов лапач...
Мајки дај кажете некои занимации за тодлер што губи интерес после 5 минути за се нешто. Толку сум безволна деновиве, страшен умор, од кревет не ми се...
Од сам старт имаше визија да одиш странство ,заработиш пари и купиш стан во СКОПЈЕ ,вложиш 10 години и се збогатиш и да бидеш без кредити ?Јас појма...
Оддели ги имињата со запирка.