Imas ponudeni odgovori i treba da zaokruzes tocen odgovor
Кај нас white noise не помогна ама затоа hairdryer ни е спасот
Отекуваат па потоа зглобовите болат . Мене и дланката ми се вцрвенува кога ќе отечат рацете.
Decki zdravo a za studija na slucaj kako se polaga pismeno esejski se odgovara ili? ne mi e jasno bidejki prv pat treba da polagam cekam i jas za na...
Мајки, ве молам за совет/искуство. Малото ми е 3 месеци, го хранам со измолзено млеко од прв ден, со пумпа на Авент. Последнава недела од мозењето ми...
Искрено не знам која единица. Треба да пријавам дека имам направено промена на презимето поради склучување на брак. Да не знаеш во која единица треба?
[ATTACH] Овие се
Од спрејот за коса дали сте задоволни и дали навистина вреди и толку се добиваат комплименти како видеа што ми излегуваат на интернет:D? Прочитав...
Скроз те разбрав фала за детален одговор. Искрено, не би правела воопшто мислам дека ту мач го исфорсираа ова, но ете не ми дава совест да не...
Тоа сакав да пишам, мн е црвено, па и негде кожичката е како разранета. Ако не поминува може треба антибиотик и антифунгална.
Дечки здраво, знам дека прашањево не е за тука ама Ве молам за хелп:worried: Го чекам долго време овој сет од NewYorker...
Одете на дерматолог, за ваков осип ни дадоа антибиотска крема, не поминуваше со Јекодерм и Биодерма. Можно е да е бактерија на веќе иритираното место.
Ко ќе ми речи некој, немало убава работа од дома, со поволности.... [ATTACH]
Зависи дали ти треба централа или подрачна единица. Кај куќата на Мајка Тереза е централата, кај Црвен Крст е подрачната единица за град Скопје.
Јес плис:D А да знаеш па какви ефтини станчиња има по Египет покрај море :inlove::D е сега малку Египет ми е заникаде ама..кипар не бега.:D:rofl:
Да да, баш така, си помагам со левата рака го одглавувам палецот :rofl: Тоа заборавив да ти кажам, не примам клексани.
Ne ke da e bliznak.Ednostavno imas potreba od promena.:)Ne sme roboti majke mi.
Имаме категорија море-средоземје- и се друго е-тоа ладната вода:D
Јессс:inlove: Јас сега кога бевме влегов и во 2 агенции да се распрашам за понудата што ја имаат :rofl: Поефтино од центарот на Скопје :lol: па нека...
Ako ima nekoja pricina pr.ima problem so dokumentacija moze da docnat, pa ke vidite i prasate... Mene mi e vtoro porodilno, odJanuari sum i me...
Оддели ги имињата со запирка.