Не сум знаела за ова, двајцата сме со работа во центар а во ѓорче/хром нема шанси да ја примат … мене што зборев со луѓе ми рекоа џабе и ќе поддавам...
Se kazav jas sum vo Hrvacka Mali losinj na ostrov tuka ima 1 ginkolog i toa e toa kazqv deka imam edna vonmatericna i eden spontan i se i taa mi vika...
2 години и 2 месеци скоро. Одбива дремка 3-4 недели сигурно. Заспива само надвор во количка или во кола. Вчера првпат ни така не заспа. Три пати ја...
Да пробаш со друго позајмено дали ќе е исто? Да не е до материјалот... Еве ние до Охрид дојдовме вчера и патувавме во најтоплото (14-15ч), а не беше...
По ова што читнав на форумов Колески ординација, ама можеш и во маларична да го носиш имаат педијатар секако
А што ги ''молите'' на некој начин ? А, бе фризер ако не ми крене или ми рече после еден месец , чао! Ќе закажувам после еден месец , сериозно јас...
Така е, и мене ме зачуди. Дури слушнав и ги задржувале уште по 3-4 дена некои од бебињата ако фатело бактерија или жолтица за да ти наплатат уште...
И јас да се надоврзам. Преморена сум. Сега пак беше настинат со висока температура, стварно сум преморена и физички и од мозокот. Ама срценце мало...
Еве ние сме два месеци, на секој 2-3h се буди за цицање навечер, кратко ќе цицне и ќе си продолжи. Мојата не знаеше да ждригне до 40дена можда :D...
Дали за почеток се доволни овие производи. Размислувам и кремот за лице дали да го земам. [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Порано одев кај Игор Говорно, одлични беа. И здрава коса, убави нијанси, добро шишање и фенирање. Не знам како се сега, и јас сакам негде да одам за...
Мајки сакам да воведам телешко месо. Бебе јаде само убаво блендирани каши, подруго не ги јаде. Дали може од месото убава текстура да се направи? Со...
Девојки ми остана TevaGrastim за џабе го купив, не ми ни беше потребен, ама не забележав дека рокот бил до 07.2025. Веројатно може уште кратко да се...
Некој дали има информации за испишување од медицински факултет и колку чини?
Ве молам препорака педијатар во Охрид итно ми е..
Probeauty.pb е врв јас побезболно депилација не сум имала, a cocoroko што се наоѓа во центар депилира една жена баш со шеќерна како дома што ја...
Мајки ве молам ќе полудам додека отвори педијатар, му отече малце од вчера пратето мислевме комарец денес е полошо. Не го боли ме реагира што може да...
Преинсталирана неколку пати, пак не сака.
До кога траат овие денови со станување на секој час, пола час за цицање навечер ? Само мајчино млеко давам ама бебуш ми заспива брзо на града и после...
И јас сум за тоа дека треба да се јаде разнивидна храна, но ако бебето има премногу грчеви може мајката да се воздржи од одредени намирници 1-2...
Оддели ги имињата со запирка.