Zdravo iskustva nekoj so ttk banka za refinansiranje?
Ко за себе да читам ;(. Мислам дека ни се блиску со годините децата, мојата е 5 ипол. И мене ми е така криво што ќе ја искарам за глупости, па ќе ми...
Меѓу Mohito, Reserved и Zara, што е подобро за облека? Или сиве се ист shit, fast fashion.
Што убава тема :inlove: ќе си ги пишам и јас за да ги памтам :lol: Топка - топта Вода - беше тута, сега е ода Лубеница - тита Банана - нана Бебиња -...
Точно. Ист случај и кај мене. Веројатно самата фирма не побарала да се тргне email од достапноста на интернет како на пр.google, website…што самите...
Не знам за кола таму, некои имаат некои ме. Пишав погоре плата
Jas ke polagam vo ponedelnik
Bi trebalo da ti dadat termin pak da polagas. Sekako ako nemozes da prisustvuvas e od opravdani pricini
Вип пошта кај нас носат. Хаос се мене една пратка ми се изгуби па некој ја подигна во мое име после 10 дена. По 30 дена чекав достава а можеби 10...
Feminki,imam prasanje do vas. Vekje mi e 47mi den so nekolku dena prekrsok. Imam oslabeno 5-6 kg za tie denovi,no eve uste si stoi istata kilaza od...
Не давав бруфен. Само парацетамол. Матичната ми даде лоратадин за осипот, дека од главата надоле почна да се шири. Денеска 3ти ден, гледам нема. Не...
Инаку моето искуство со лежење е следно, првите седум обиди со постојано лежење до 10 ден, после внимателно однесување и движење, последните обиди...
Vaka bil tocen naziv
Ништо не давам и не сум давала освен стандардните витамини (Омега, Д3, Цвит и Пробиотик) до 2 години. Пролетта фати Варичела и Коксаки едно по друго...
А дали знаеш каква терапија примале, дали е иста како и кај нас или таму имаат поинаква пракса?
Cry me a river постов.:D Ние сме од таа генерација, исплашената генерација, исплашена да зуцне зашто знае што ќе добие. Анксиозни, депресивни и...
Која по ред не ја прими? Син ми така со мрп и тргање во градинка третата доза ја пропушти, кога ми текна да му ја ставам рекоа касно е, нема да има...
mamma.mk ми ја дава како веб страна за информации, програми и курсеви за бременост. Не гледам никаде апликација за следење…
Утрово последен пат го прашав за нокшир, гаќи и шоља, таков страв има набиено, така се има истрауматизирано што има да постројам се по дома. Од...
Еве и за стари ќе почнам тема и дискусија. Колку да сме ние како родители кон стари внимателни и не знам што, толку барем во моево опкружување...
Оддели ги имињата со запирка.