Дали си пробала со Еуцерин антипигмент линијата? Јас пробав со серумот, гелот за миење и факторот за сонце, ми се чини дека гледам некои резултати но...
Изгледа и јас не сум спремна, во право си. Некако моментално не можам да се организирам и да најдам време кога да го одвикнам. За две недели одам на...
Zdravo na site, Probuvame za bebe vekje 2 godini. Imam 38 godini i Nazhalost dobiv rezultati od HSG deka i dvete tubi mi se blokirani. Ne znam koja e...
Дански начин за воспитување деца. Ја има во Литература
Mislam deka da bidejki mojot bese 772.66 cetvrta nedela i doktorot mi rece super bil rezultatot. Pak da se konsultiras so doktorot
Не знам како е правилно, затоа реков мислам. Не знам до душа ни дали има правилно/погрешно во процесот зошто секој родител си одлучува како ќе тече.
Со силиконски пробај. Јас така доев, инаку не фаќаше
Чациленд :rofl:
доволно се, види на кремот за тело може пишува дека е и за лице пошто има на некои како уриажот пишува. Кремата за пеленска регија е со цинк немора...
adaptacija vo pepelaska ni bese, i tamu isto broj na deca odea, 23 bea na spisok
@1209 Живо и здраво да е :inlove: Јас ( со сите напраени адети за против уроци ) да ви кажам дека стана полесно :wasntme: И ова со страв го пишувам...
немаш можност да одиш на итна?Нема на островот итна помош?Ти си знаеш најдобро,ама да крвариш на почеток на бременост не е баш добар знак.
Буди го, скокоткај го за да се доцица пошто така не си го зима целосно оброкот и затоа бара толку често. За дека капе градата сигурно е тоа и мене ми...
Овие откачени биле се уште. Kога нема кој друг да го тепаат, помеѓу себе.
Нема опција да следите бета хцг? Нема лабораторија таму? Ако е рано за ехо нема што да ти прават, терапија без ехо веројатно не се дава
Да де сненарио било. Како Одеса било. Што ширите пропаганди. Овде нема две националности, една е, Срби се и едните и другите и не се работи за...
За жолтица имаше опции да си потпишеш и да си одиш. Па да го носиш на дневна болница ако дозволат приватно ако не државно ама реално ризик е. Мојот...
Додека бев јас, за жал имаше уште неколку жени кои си ги изгубија бебињата. Цимерката ја испуштија утрото после пораѓај, мене исто другото утро. Не...
И јас го имам истиот проблем и сеа ми е ноќна мора што треба да испитувам скриен шеќер, сакам да зборам со гинекологот за друга опција или 3 месечен...
Дали може за прв пат лице кое се пријавува после завршен факс, да отиде во Скопје, наместо во родниот град...во Капиштец може во главната филијала?
Оддели ги имињата со запирка.