Потполно се слагам со твоето мислење. Јас затоа кај една од тетките на син ми не одам, едноставно не им е кидс френдли домот и тоа е. Последниот пат...
Од кога имам дете, не замерувам кога ќе дојде друго и направат прсти на сите страни, граница ми е кршење. Тука и за мое и туѓо, собирам играчки и...
Ne odamna ne se obiduvame za bebe koga ke se zememe odlucivme
Може со сигурност, мене матичниот општ лекар ми е во различен град од тој на документи. Е сега, околу боледувања, најубаво да си пишеш матичен во...
Факт е дека со насилство не се решава насилство, не велам не, како велат, дете ти е табула раза, ти ги пополнуваш тие празнини за да се оформи...
sto ti rekoa dali ima sansa narednive nedela dve da te stavat na spisok? bidejki i mene mi se javija da dostavam novi dokumenti nedelava , pred...
Јас имам матичен заболекар во град што не ми е по адреса на живеење, ако за тоа мислиш, ваљда исто е и за матичен лекар.
Мислев на матичен општ лекар. Или најубаво да се бара во местото каде што си.
Сум заспала, маж однел дете да се поигра. Јас да не се заречам тогаш, ако е ок, утре ќе ја носам негде цел ден, па и он да збере душа. Малата е...
Не знам што ја нападнавте членката за реакција за која е сосема во право, ќотекот во ниеден случај со ниедно дете не треба да биде решение. И како...
Koga barav ponudi pred nekolku meseci, cenata za 2h bese okolu 100e.
А што кога децата не виделе од дома што е удирање? Пример, ние по дома никогаш не сме удриле дете, расте практично без никој освен нас. Јас велам,...
Ќотек е неприфатлива мерка за мене во секој случај. Детево е 6,5 години, буквално ниту еднаш не е удрена и нема ни да биде. Ама неприфатливо ми е и...
Која секоја тема бре жено, 3г не сум пишувала саглам на форум.
ке си патуваш.Тоа не е грижа на матичниот, туку твоја.Јас имам матичен стоматолог во Скопје.А не живеам во Ск.
Јсс мсилам дека не, пошо како ќе се прави ако настинеш или ако ти треба боледуваење
Zdravo devojki, kade mozam na najdam vakov fustan?
Во ситуацијава детето на бројче е во многу кревка ситуација, емотивно и психолошко гледиште мора да се има, али не и да се оди по секоја цена контра...
Ti ne se pravi najpametna. Imam dve deca, ne e radi reda, ne grizi se. Malku spushti se, vo sekoja tema si najpametna. Ok, eve ti najdobro si go...
Грешка си.
Оддели ги имињата со запирка.