Мислам дека исто е и за 7 месеци прозорот на будност Вики, од 2 до 3ч. Од 8 месеци мислам дека имаше промени. Ние сме веќе 6.5 месеци и имаме 3...
Но зарем не е подобро (теоретска) пропаст на Украина, ама спас за жителите на Украина од војни и разурнувања?
Може не сака, ама пак не ја прави христијанин, ниту мене ме прави што и судам. Муабетот е мене, стално ме прашва, почнав на мутава да се правам...
Аха, да, на сликата после убаво видов посветла е... За второ детенце се работи ама пак како од почеток :)
Јас ја оставив со тешко срце да си поплаче неколку дена и незнам дали и тоа упали ама имаме подобрување во спиењето. Дури и сама заспива, што никогаш...
Така ќе правам и јас. Само проблемот кај мојава е што ме користи и како цуцла. Ќе се разбуди, ќенка додека не и дадам цицка и малку само ќе повлече и...
@AngelOfArh Ангел, дај не зезај. Не бива и многу опуштено да се понашаме после пороѓај, одговорноста е двојна. Да влечкаш бебе на Кипар на 40 степени...
Дека правилниот амер.англиски изговор на американската сојузна држава Arkansas е Аркансá - без З и без С на крајот, но со акцент на последното А.
Ако сончаат бебе во редовниот број денови дур си таму не се доплаќа
Пробиотик само ми рекоа мене обавезно, даваш ли?
Ќе им го шитнеме и Скопје, сосе галии, бароци, го*на, лавови, стиропор, тракатанци и слично. Да не нè ругаат туристи веќе кога ќе идат. Албанија ќе...
Од вируси нема заштита кога дома е цело време со други луѓе што одат работат. Таа сама кажува свекрвата и е хигиеничарка не мие раце дома доаѓа го...
А Скопје? :wasntme: Да го дадеме и него? Оти еден од "најнечистите" градови е моментално. Ако не го дадеме, ќе ни руши просек во етничката чистота....
Што им се облекува надоле вообичаено (што носат униформа нагоре секако)? Немаме многу фармерки за менување, секако планирам некои помеки пантолони да...
Треба да се ист интензитет линиите, во следните неколку дена ќе се случи овулација.
:rofl: немај гајле, нема зошто извини, и двете бевме комедија расшлакани, се смеев и јас :lol: ее па затоа и барав замена за пелените, иста е и...
Isto me interesira sto mislite dali za inseminacija e bitno kaj koj doktor ja pravite ? Ako moze da dadete preporaki za doktor od koj ste zadovolni i...
[ATTACH] [ATTACH]
Ако она не знае или не сака да каже прашај некој друг. Треба да си помагаме да, ама ако некој не сака да помогне нема потреба да му се суди може...
Се штитат мајка и бебе од вируси,моментално е невиден хаос со сипаници! Замислите бебето да закачи сипаници од некое друго бебе или детенце у...
Оддели ги имињата со запирка.