Нема врска ни тоа, и со двете деца се породив во Систина и излеговме со малку жолтица, ако нивото е ок за да ве пуштат нема како да ве форсираат за...
Ништо немој да мислиш и вежбаш однапред. Од толку изгледани пораѓаи мислев дека знам што треба да правам , па кога дојдов таму сфатив дека погрешно...
Да ама не се гледаше само на допир осеќав ситни како под кожата, на бутките и на стомакот.
Еве ме пак по незнам кој пат. Синко е дома со сипаници, му поминаа веќе ама ќе го задржиме уште 2 недели дома и реков ајде по 7ми пат да пробаме...
Девојки, ве молам за помош, со вереникот сме на мисла кого да го одбереме, дали Сигма бенд или Тајфата. И двата бенда премногу ни се допаѓаат и...
[ Не можев од болки да спијам и затоа така. Знам дека не треба. Ама дур почнам
Школската година почна денес . Станав во 6 ч да спремам јадење , да ги испратам децава . Им пуштив водичка , стандард на почеток на година ... Сега...
[ATTACH] [ATTACH]
Здраво, дали е информиран некој повеќе околу оваа информација? [ATTACH]
Pomaga li
Роби е вечно ерген не е интересен, еј не сум го видела 12 -13год.Изгледа толку не сум била ни во енџелс|(. Спана сум 3ч не од деца од мој организам...
За воспитувач. Некој бараше во групава?
Само навечер неможам да заспијам, исто преку ден со сила oдвај заспивам . Имам дома мелатонин со б6 ама ми страв да ги пијам. А ако заспијам навечер...
Родилна: 2800 48cm Исписна: 2600 1м: 3850 2м: 5250 3м: 6400 4м: 7000 5м: 8150 7м и 9д: 8900 10м: 9400 12м 10д: 10кг 70цм Се одјавуваме од темава ✨
Каде да најдам природни без глутен макарони и тортили? И све без глутен.
Според мене, претставувам урми полнети со ф'стаци или некое слично Дубаи полнење.
Pobaraj da se zaclenis vo ovaa grupa na fb Abbyloopers for Transabdominal Cerclage (TAC) , mislam deka e najgolemata grupa na fb so zeni so TAC,...
Се одмолзуваше?
Јас, како будала истражував две недели и на крај нарачав, па чекав, па ми стигна, па го наполнив со кафе, отидов на работа и почна да тече-лом ме...
Ти ако купуваш мебел за една куќа од 40.000 евра навистина си богата хехе,ние не трошиме толку пари на мебел а ако нешто навистина е прескапо за нас...
Оддели ги имињата со запирка.