И на психијатарот му треба психијатар и на нив не и е лесно веруј
Не,дефинитивно не прифаќаш друго мислење освен тоа што сакаш да го чуеш и тоа шо ти чини. Многу грешиш,опседната си со себе. Види,секој за себе мисли...
Поради здравствени проблеми и земање на лекови, може да се пости и со масло и со млечни производи... Само да не се јаде месо. Доколку си во можност...
Јас додека живеев сама две години имав цела кеса лекови во фрижидер, и мн пазев да не настинам, затоа што знаев дека нема кој да дојде да биде со...
Сите треба да идеме на психолог и психијатар.
Еластичен материјал е и ептен лесно се витка а не е стисната
https://share.temu.com/4K6zEjifjbA
Цело лето се бањам во Охридско Езеро, без никаков проблем да ми се појави, и тоа на Св. Наум, кај изворите, каде што водата е најчиста, на Славија,...
Здраво, ми треба сигурно инфо, дали откако ќе аплицирам за виза ви Германија постои опција пасошите да ни ги вратат и дс му ги доставиме откако ќе...
Да! Ракија?
Isro moze I urda da se jade vo proteinskji den I so udrata sleduva jogurt da se napies , moze I riba da se jade so ribata odi supata .
Дали знае некој колку се платите за мед.лаборант со високо образование низ приватните лаборатории а и државно?
Знаеш мојава бивша другарка која секогаш беше токсично негативна, ја советував да иде на психолог. Одговорот беше "ти ќе ми бидеш психолог". Тука...
Хаха истово се мислев дали да го пишам и од предходно членката @Ta-mara што пиша ,значи кога сите исто ти викаат ,треба да се запрашаш дали е до...
Да тоа е, ама гледам во нитуедна аптека го нема веќе...
Стокомак ги имаше
Супер, ви благодарам на сите.
Нема врска со бебето, има врска со мајката, отприлика 8 недели и' требаат на матката да закрепне и да намали крварењето. Тоа што кај нас си наденале...
[ATTACH] каде можам овие да ги најдам, дали уопште ги има кај нас?
Убаво ме опиша, ама еве пак се борам да заспијам.
Оддели ги имињата со запирка.