Ајде да ве прашам јас како го држите хемоглибинот мојот е малку под граница железото ми е ок пијам капсули фероглобин јадем мед со коприва какао...
Биди сама свој мајстор ;)
Мене ми е пресмешно. Ние тука пишуваме реферати,тастатурата ќе ја запалиме,а снаава роса не ја роси. :rofl:
Најубави во животот се факултетските денови:inlove:
[MEDIA]
Не си грешка, Септември е квартал 3.
Ох, дете кога и да пуштиш во градинка мора да го помиме тој период на адаптација, настинки и сл. Секако ти си знаеш најдобро, ама не менува ништо...
Јас пак знам дека за дете до 3 години се плаќа 70посто. Имам опција после одмор и боледување да ја чуваат мајка ми и маж ми, и со тоа ќе продолжам...
Што е суштината на гатањето кога всушност ви кажуваат работи кои ги знаете?
Интуиција некоја ме боде дека нешто не е оке сакам само да се уверам
[ATTACH]
Дали некој има поново искуство во Axeltra? Видов имаат оглас да започнеш кариера како Digital Marketer, и како што гледам не бараат претходно...
Тролаааа Се ладе со нас
Баш зборев со мајка ми и се жалам што се случува и ми вика ако продолжи нервоза да ти прави да го прекинеш доењето. Најнепреболено нешто неа и е што...
Zdravo devojki, pocnav so ctg i pregled kaj Dr afrodita vo remedika no bidejki bese spoen vikend na vtoroto ctv bev samo na redovna kontrola, a na...
Исто истооо… еве ја сега се изнаплака и заспа гладна … ја па немам ни формула упорна дојам пошто вакви глупости ми прави еднаш на неколку дена :~:...
Може да светите кога сакате.
А да си размислиш некоја чавка да не ти го има донесено? Има можност да влезе во ходникот?
Оддели ги имињата со запирка.