Плишани некои вака [ATTACH] Во светот на играчките на Фб Пластични не знам дали имаат. Да им пишеш.
ќе прашам и во двете, фала
Во јануари видов во продавницата за играчки карши поштата под железничка, не сум сигурна дали беше андреј компани или анаконда таа продавница.
Благодарам,ама сепак на лекар ќе одам за најсигурна да бидам
Здраво да ве прашам дали знаете каде би можела да најдам играчки штрумфови? со месеци барам но безуспешно
Не е баш за деца, ама за децата ми треба. На Тему има принтани стикери со име, на винил во секакви бои. Ми треба да залепам на шишето за вода. Ама...
Здраво да ве прашам знаете ли каде може да најдам играчки штрумфови?
Ќерката на година и 2 месеца првпат почна, пред короната, беше 3 дена по некој саат пред првпат да качи температура. И така генерално беше таа...
Еве 10 месеци ќе правиме, до сега ниеднаш немала никаков проблем. Ептен ја пазам со кожава и доле, дека па девојче и плус атопична кожа. Тргнав на...
Ако освои дуи сега повеќе градоначалници од влен, ќе бараат избори на пролет. А мислам дека дуи ќе ги залаже албанците со националната реторика и ќе...
некогаш е подобро да си сам одколку со луѓе кои те искористуваат. Уствари никогаш не сме целосно сами. Родителите и семејството се секогаш тука. Не...
Ne se plasi, gledaj tutorijali na youtube za stavnje kleksani, vezbaj nekolku pati na pernica so stavanje na inekcija i profi ke stanes.
Офф интересен период ме чека значи...
Медицинска козметика е, шпанска, посебно имаат работено на сончевата линија, имаат патентирано фернблок, тоа е природен екстракт од растение кое има...
Da,na mestoto kaj sto se bocnav. Mnogu sum isplasena,sega imam staveno flaster,bas go smeniv posle 4h ima mnogu malce kako tocka. No vcera preku den...
Да и јас така ми давав 30 мл плус Сега ми кажаа дека требало 45 @Ladyme докторката ми кажа да давам 8х45 во ден аптамил прематуре Оти не сум имала...
Prolife ги има за шмукање како бонбонче и ампули како сируп. Прашај во аптека дали може тие, капсулите и мене ми се гадни. Овие за шмукање супер ми...
Од што крвариш, на местото кај што си се боцнала ли? Не се плаши, си погодила некој крвен сад, сега може и голем подлив да ти се направи, ама и тоа...
Само пазете измивајте маслото и солената вода убаво да не се одбие бебе од вкусот :!:
Честиткииииии:inlove:
Оддели ги имињата со запирка.