Би ве замолила за превод . Каде прочитавте некого да рекламирам? Само ве побивам дека Хусеин прима само жени и дека наплаќа. Не ги доведувајте...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Small tote bag [ATTACH]
Здраво феминки, имам почетна состојба на парадентоза тоа значи дека сеуште забите не се почнале да паѓаат но ги осекам дека се расклатуваат. Има и по...
Па ти нели имаше позитивен тест и крварење.Колку дена сега ти доцни?од кога си немала менструација?
Стварно нема поента да е нормално такво плачење после секое АД, највероватно не му одговара. Се надевам ќе успееш само со доење и ќе терате така без...
E sega ovoj cinemel suli ne cinele ...ne reklamirajte volovi....da odat luge...znaci stop odza pagarusa.
Здраво Ако ти е потребно хотелски тогаш побарај во Хилтон, и Лимак имаат предобри амбиенти и техника. Имаат и Холидеј ин исто конференциски сали, ама...
Јас што прашував жени вака во околина отприлика исто се пораѓаат, дури второто и повеќе го носат. Мојов е 41 со 300 перипетии провокации, ако чекам...
Само не ми кажувај дека планирате во иста куќа да живеете кога ќе се земете. Оти ако тоа му е план на дечко ти, да го остајш одма. Или дечко ти да се...
Направив преку такс фикс. Многу лесно било ова. :o
Здр .. не сум сигурна дали да ја ставам темава тука или во правни проблеми .. и btw ситуацијава е толку ретардирана, ве молам за совет, не знам што...
Поддржувам ,со тек на времето ќе биде полошо ,мајка му којзнае што ќе ти прави.Имав искуство со лудачка од бившиот мајка му и знам како сето тоа...
Јас и првиот пат ги оставив и сега еве пак. На психичка база ги оставам:D јас едноставно не можам да се помирам дека трујам бебе кое може да има...
Пиши на google maps Институт за имунологија на пешак и ќе те однесе право таму. Барака е, позади фармацевтски факултет се наоѓа. Ако идеш од главниот...
Дали некој/а работел/а како Customer service adviser? Сакам инфо-две да прашам
Сакам да избелам флеки на бели маички со варикина, откако пробав буквално се. Како се користи?
Давор :inlove: пошто дм така се вика :lol::l:
Taxfix апликација
:l::hug::muscle: [ATTACH]
Оддели ги имињата со запирка.