Лелее а маж ми, ми вика : Ајде, ајде има време ќе се научиш. А ние 5 години во брак :D:D
Жал ми е.. Мора да бидеш јака, ти треба и машко друштво..
Lele bravo i mene ne mi e jasno kako zaspiva togas , ima li dnevni dremki? Moeto zaspiva vo 22.00 a stanuva vo 08.00 a dnevna dremka ima edna od 3 h...
Мојов оброк немој затоа што е молотова бомба со калории. :D Поручувај јајца насабаје по 2 да речеме и некое лебче, или пак некој послаб шејк да...
Еден ден ќе ти се здосади. Самотијата убива
Ќе пишам :) Од вторник до петок имаше разлика на ехо, летаа некои бели точки во водата. Те разбирам, како поминува времево мислам се навикнав на...
А зошто е толку невозможно? :) моево ден денес, 20месечно, поубаво спие од 19.30 отколку од 20.30-21ч кога заспива. Пример заспие во 19.00 станува...
Да си ми жив и здрав.
Не знам за што зборите ама олабавете
3 год скоро бевме Симпо пол Битпазар за рана интервенција и други приватни дефектолошки се загледуваше ептен како малецко редуциравме скроз ама треба...
А која е фирмата уствари? За другарка прашувам, контакт нешто
Ќе одам на јога ,сакам да ослабам 3 кила од ова протеиниве има шанси да ослабам да не ми се јаде?Како замена за оброк кој би го препорачал ?
Искрено мислење, во парк седат многу пијаници и издрогирани и што е најжално дел од нив се и женски друшта. Не би препорачал некој да бара девојка во...
@LocoCroco пробај целта да не ти биде бројката на вага, таа навистина ништо не значи, туку чувството во сопствената кожа. Силата што ја имаш после...
250 Евра, 200за кумовите со две мали деца се , и за мајката на кумот 50евра. И слики албум еден од денот им плативме.
Отвори ги очите и не трпи било кого
Ако е од ДУИ, ќе фатиш тендер, некаква добивка, ако е од другите партии, ќе имаш загуба.
Тоа е навреда за неа,да не ја викнат на кафе .И уште тој оди кај мамичка . Стварно незнам со кој памет би го земала таков,паметна , млада,убава...
D3 + омега до кога се даваат? После годината се продолжува само со д3?
Проблемот не е што неговите не те сакаат ниту тебе нити неговите бивши, проблемот е тоа што тој не им се спротивставил на нивното однесување. Спаси...
Оддели ги имињата со запирка.