Свингери бе. Бодрел. |( Ете да имаш полна уста да оговараш, ко да ти е тоа најбитно во моментов. Не се вреѓам инаку, не ме допира. Да земам да се...
Не зборај во множина, како не ме навреди прво проста ми рече, после неандерталка, да не мислиш ќе ти останам покусо. Едно ме интересира и не те гибам...
Ќе биде се во ред , со лесно :hug:
Време е некој модератор или админ да те смири малку, очигледно сама не можеш. И да бидам искрена, никаде не те навредив самата се пронајде и тоа не...
Изгледа секое училиште е различно. Кај син ми, книгите остануваат во училиште. Во прво полугодие и тетратките ке остануваат таму. Учителката не...
Kiss: Мирка:puke: Marry: Васко:puke: Kill: Козарот Наум Петрески, Миле Кузмановски, Благоја Груевски
Од кај те знајме можи по потреба му ги чешкаш и јајцата на бившиот, има нешто не се само 500 евра во прашање
Нигде не сум вложила пари јас во нешто шо не е мое, не се сите ти. Кој прљав веш сиротињо, те вреѓа вистината, сакаш да провоцираш а кога ќе те...
Имаш избор ама не сакаш. ТИ прија да е жената крај тебе, ти прија помошта ама не и нејзиното зборење, сакаш да биде како што ти сакаш, а тоа мало...
@RainBow Многу работа имаш деновиве јбг.
Никој ме ме раскринка, така е како што е. Мојот простотилок не може да се мери со твојот, си вложила во куќа која не е твоја а најде да зборуваш за...
Не знам дали ме имаш читано претходно, жената е тежок карактер, не остава да правам сама ништо, демек да не сум се мачела, абе буквално на пат ми има...
27 евра 15мл. - јас во Грција живеам и од тука го земав.
Се прават колбаси во фраеров? :D
Здраво храбри девојки.денес правев тест и е негативен ова ми е 3 инвитро кај Трајковски 1 детенце имам.прогестеронот ми брде во ред,птед тоа правев...
Вчера се регистрирав, денес одма ми дадоја анкета (fingers) Колку поени треба да се соберат за да ти дадат ваучер? 1000? И ваучер даваат колку што...
Полна 31 недела влагаме 8 месеци :inlove:
Ne go znam licno doktorot, vidov na nivnata strana (endomak) deka toj e ortodontot no ako ne zgresam eden influencer stavi proteza kaj nego a...
Е сега замисли да живееш со месеци а да немаш друг избор, и ела врати се тука ќе прајме муабет.
Кога се прави третиот скрининг и препорачајте ми каде да одам
Оддели ги имињата со запирка.