Па рано ти е, ќе видат по постелката ако има индикација за да испиташ порано сигурно ќе ти каже матичната.
Немаш потреба да се грижиш, може му била музиката некоја стимулација ама ништо страшно после па ќе се смири некој ден ќе се мислиш што е.. само ете...
Јас комплетно те разбирам дека си исфрустрирана и сакаш да ме нападнеш,ама едноставно јас не се замарам и не паѓам на глупи провокации. Ама ќе ти...
2капки, со тоа што давам молерс па и таму има нели да му дојде одприлика 1200. За јадњето период им е. И моето е исто.
Нема никаков проблем ако си пријавена во Agentur für Arbeit како arbeitssuchend и ти го плаќаат целосно курсот. Јас бев така пријавена, ми платија...
Топ искуство од пред 3 год. Иако е скапо, а сега можда уште поскапо.
Оу ваму, толку убава пара, ама депозитот е проблем? Шо ки кажува тоа за тебе? Дека си среброљубец? Оти замисли свои пари секој може да троши како...
Да јас сум таа, да си купувам скапи нешта пошто заработувам убава пара, и како е тоа поврзано со проблемот на членката? Глупости мешање лончиња....
Во Прилеп во аптека. Не знам за Ск, овде неколку пати што користела ќерка капки, ми барале рецепт или брис. Немам барано по цел град тоа, во една...
Чекај ти не беше таа истата шо заради депозит од 500 евра се уште живееш со бившиот, иако не сакаш да го видиш? Тоа не е лицемерие и немање принципи?...
Јас бев со второто.Беше корона и бев цела недела во болница и немавме кој големата да ја чува и морав сама.Кај мене се беше така брзу откако ми го...
Со жичано јадро за деца е подобро,т.е. потврд. Ние земавме од Алмеро, ама не очекував дека ќе биде толку тврд
На кој и објаснуваш ? Можи само да те разбери жена која се има породено, дотичната најверојатно не се нашла во таква ситуација па затоа коментира,...
Гарантирам дека не си во брак и немаш деца, со глава на трупче. А ако е обратно, тогаш е уште полошо
Мајки ве молам за одговор. Син ми 14 месеци си заспа нормално и после од прилика 2-2 и пол часа се разбуди со неутешно плачење. Едвај го смиривме...
Ова нз каде да го пишам... Тука или во чудни случки... Имав лош ден денес.... И реков ајде ќе поработам на Псалмите. Си ги заокружував кои ми се...
Da, osobeno koga imale temperatura pokačena, pa kje im dadam lek, i čekam, pa koga taka kje padne baš me plaši si mislam utnav doza preterav. A bez...
За 2 недели ќе биде 15. Исто, сака да оде, мора да се држе, јас го фаќам за рачиња, ама само прст давам и ептен малку, некогаш и не го држам, сам...
Исто. Јас толку од скоковите не, ама ова забите... од март не сум спиена ко човек, ова е страшно. Едвај двојките му пробиваат, многу мачно, а каде се...
Јас го седнував во корпата за алишта, ќе постелам ќебе, играчки да се занимава и јас така се бањав.
Оддели ги имињата со запирка.