Можеби е повлечена фискалната од продавачот? Чудно:wasntme: Според друго мислење изгледа некоја сметка од минатите тримесеци ти е сторнирана но ти ја...
Најстрашна книга, не во целост, ама од делот кој ги опишува деновите кои Џонатан Харкер ги поминува во замокот и полека сфаќа што се случува,...
Мене оброк овие два денс ми се рандом работи што ги наоѓам у фриждер. Едвај наоѓав време за во вц да отидам. Станувам сабајлето цела маичка покисната...
Аман луѓе, за фатен грб, лопатка што влече тегне, Шо помага, шо да земам, ужасно боли Апче, крем?
Од искуство, каде имате купено квалитетен куфер?
нее,јас мислам нема врска тоа, па и тек после два дена :)
Др.Стипица,нема друг колку што знам
За фиксна протеза и не земаат секаде отисок,зависи кај планираш да ставаш
Дечки, да ви кажам едно нешто и сакам искрено да ми одговорите. Имам еден другар веќе 2 години се дружиме, ама кога и да зборува било каков муабет со...
Ti go dade Grogu odgovorot. Inace ako si ti doktor jas sum astronaut hahahaha
[IMG] Dracula (2025) Романтичен хорор, англиско-јазичен, но со француски шмек - новиот Дракула на Лук Бесон. Со оглед на тоа што е обмислен и снимен...
Davaat kapki bez problem. I kortiko kremi, i kortiko za inhalacii i se drugo normalno si zimam od apteka. Recept samo za oralen antibiotik mi baraat....
Ke moze li nekoj da mi go objasni ova? Prv pat vaka :^)[ATTACH]
Јас исто така пред 7-8 години купував палети со бои што никогаш би ги користела :worried: и на крај се исфрлив , (поголем дел од палетите беа на...
Ако постој карма и(ли) госпот, како тоа најголемите апаши со децении најубав живот си живеат споредено со останатите во државата.
Некоја дневна крема за младешка кожа за секој ден да предложите?
пијам сабајле една и навечер.
Пак јас со прашањата околу мрдање на бебето. Пред два дена имавме фамилијарен настан кој беше доста исцрпувачки, со гласна музика и доста замор....
Не се грижи се ќе биде многу убаво ти ветувам. :hug::hug: Знам дека за се паничиш, ама јас сум до тебе, не се плаши за ништо. :hug: Спикај си мирно,...
Од Монд се земени, имаат неколку продавници, ѕирни на веб страната ,може и онлајн да нарачаш.
Оддели ги имињата со запирка.