И јас исто, обој пат многу тешко ја поднесувам :(
Ти даваат да потпишеш нешто дека ќе одиш кај нив, ама мене ми беше сулудо да се трескам 3 саати во еден правец бремена за хормони и дидимери, им ги...
Добро, само се нервирам секој различно кажува што ми е . Доле пишале хематом на постелка, тука докторката на пин што ме гледаше вчера вика ја не...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Тие што ќе џапне од сестра му, мрсни, фломастери, дрвени :D
[ATTACH] Микел, Битола. [ATTACH] [ATTACH] Амигос Железничка, Скопје. [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] Дукат, Скопје. [ATTACH] Caffe Di Bianconeri,...
705
Nema razlika sepak ke se stemni od situacijata
Дали ја продадовте пумпата?
Потсетете ме како беше на почеток, колку време се дава само по 1-2 лажички? Првите две недели, додека се поминат вкусовите отприлика или како? Еве на...
https://youtube.com/shorts/qUazeLjONEA?si=P_DSZv5JuQjdoWws
Jas navistina neznam kakvi luge ima koj sto sakaat da odmagaat, dyri i da e taka zadrzi go mislenjeto za sebe ne znaes kogo mozes da isplasis, da...
Zdravo, iskustvo nekoj da spodeli so Dabar? Dali imaat kvalitet i dali go zapazuvaat rokot na izgradba? Konkretno za zgradata sto ja gradat...
700
[MEDIA]
[ATTACH] [ATTACH] Вегетаријански домашен чизбургер со помфрит, од ер фрајер :)
[ATTACH] :)
Може реална слика од скалата? Голема е? Може и пвт.
Секако дека има шанси,на бебе мое на 4+ почна да грепка минимално на допир да се осеќа за брзо излезе па после него уште еден. И јас сум извадила заб...
Оддели ги имињата со запирка.