Прочистувач на воздух XIAOMI SMART AIR PURIFIER 4 LITE, 43m², 360m³/h Искуства?
Не е боље neverending suffering не знам заш си се убедил дека е подобро да се реинкарнираш без престан. Пре би избрала да изгорим у пеколот :D
Jetko Silver - искуство некој? Дали потемнува накитот?
Discreet Adult Dating – Meet Private Ladies https://secrelocal.com exclusive profiles for dating
Ѕвончица бебче :inlove: Без грижи, во сигурни раце е, колку и да се лоши Државна во други работи, им нема рамен за нега на предвреме родени бебенца....
1.105 грама 37см убавица :inlove: За сега стабилна , интубирана е во машина за дишење . Како Господ никој не е
Срценце мало, силно бебенце е и сигурна сум дека сѐ ќе биде во ред :l: Одмори се убаво ти, храбра мами :hug: Нема за што фала, форумов е за тоа :sun:
Мала е многу , во инкубатор е. Ја добра сум . Да дознаам подетално и ќе ви пишам . Во благодарам на сите за целата поддршка сите овие месеци :l:
Леле, честитки :f: нека е секогаш здрава и цел живот да ве радува. Како си ти, како е бебушка? Колку се роди, сѐ помина во најдобар ред?
Се роди мојата Дарија :inlove:
[MEDIA]
Некни шетаме со американци, прашуваат шо вера се народов по Скопјето? Нели атеисти комунисти сме биле тука?! па ајде влеговме во православен храм, па...
Најдобро сепак е да отидеш и лично да ги пробаш и видиш сите овие модели. Битно е заедно со партнерот да ги пробате на лице место и да видите дали ви...
Прејака, премоќна!!! [MEDIA]
ако го проценат повеќе од купопродажната цена наведена во договорот тогаш може да е повеќе, помалце не може да е, ако го проценат помалце тогаш како...
Како успеа жити се тоа да го приметиш? Подобро би било да се позанимаваш со причината што те натерала да го проверуваш тоа :^)
Здраво, почеток на 6ти месец сум и се мислам дали да ги искористам попустите што се до 30 септември. Ми се допаѓа ова креветче:...
Одлично! Впрочем, тоа и е целта. Штом имаш резервација немаш гајле... А другите? Да речеме твоите блиски и драги родители, роднини, пријатели,...
Многу читав овде на форумот и мојот избор се сведе на 3,4 колички. Почеток на 6ти месец сум и се мислам да ги искористам попустите што се до 30ти...
Оддели ги имињата со запирка.