Добро сум , се и она е стабилна засега . Ми пукна водењакот и за два саати се породив . Ни на крај пат неочекуван шок беше за сите , но помина :l:
На 2-3 родендени сме биле ама сме блиски и со родителите така да сум давала околу 500-600 денари. Инаку во разговор со колеги кои одат често викаат...
Честитки мајка, бидете добро двете и брзо закрепнување. Вистински борци сте и знаевме дека ќе издржите :inlove:
докај 500 ден гледам да не е повеќе
Честиткии да сте здрави и живи :hug:
Ништо не успевам да видам. Земи уште еден јас шур чек користев со 2те бремености ама тој директно што се моча стапчето. Или земи од најевтините...
Ми доцни веќе трет ден. Не сакам да си правам притисок и да си давам лажна надеж, ама некако почнав да мислам дека стварно има нешто. Инаку направив...
Девојки ве молам, Прв пат правам Selfclear тест затоа чудно ми е. Линијата во кругчето е јака, јас мислам негативен е.. Во квадратот како да ми се...
[ATTACH]
@bokace1 храбра мама браво :l: Нека е жива и здрава , и да пораснееее голема голема :l: Ќе биде супер , ќе се грижат за неа убаво не се секирај. Ти...
Ниту македонскиот маж, ниту македонската жена, може сама да го издржува своето семејство, зборувам за луѓе со просечна македонска плата, а не за оние...
Прочистувач на воздух XIAOMI SMART AIR PURIFIER 4 LITE, 43m², 360m³/h Искуства?
Не е боље neverending suffering не знам заш си се убедил дека е подобро да се реинкарнираш без престан. Пре би избрала да изгорим у пеколот :D
Jetko Silver - искуство некој? Дали потемнува накитот?
Discreet Adult Dating – Meet Private Ladies https://secrelocal.com exclusive profiles for dating
Ѕвончица бебче :inlove: Без грижи, во сигурни раце е, колку и да се лоши Државна во други работи, им нема рамен за нега на предвреме родени бебенца....
1.105 грама 37см убавица :inlove: За сега стабилна , интубирана е во машина за дишење . Како Господ никој не е
Срценце мало, силно бебенце е и сигурна сум дека сѐ ќе биде во ред :l: Одмори се убаво ти, храбра мами :hug: Нема за што фала, форумов е за тоа :sun:
Мала е многу , во инкубатор е. Ја добра сум . Да дознаам подетално и ќе ви пишам . Во благодарам на сите за целата поддршка сите овие месеци :l:
Леле, честитки :f: нека е секогаш здрава и цел живот да ве радува. Како си ти, како е бебушка? Колку се роди, сѐ помина во најдобар ред?
Оддели ги имињата со запирка.