Јас користам Uriage и сум презадоволна
Ќутете , престана да крева на 4ч. Зоврев луѓе. 39.7 имаше, а ја сум дома и со 1месечно бебе. Да не знаеш каде попрво. Фала ви на сите, давав...
Weleda
Здраво мајки имаме 4 месеци и еве недела дена како бебе се буди сабајле во 5 на вториот подој. Првиот ни е накај 1 ипол 2 уз спиење. Претходно си...
Хахахаха ме изнасмеа уште од сабајле хахаха :D:rofl:
Аха, чекаат мајката да умре па да дојде на ред жената... :rofl:
Години треба да поминат за ова.За жал не може одма..
Па нааајголемиот дел од мажите на првото место ги ставаат своите сопруги па дури потоа мајка си. Тие што не го прават тоа би требало да отидат на...
Ако си анксиозен и сакаш мисла да не те оптоварарува си ги редиш книгите, јас и минам со правосмукалка ми помага:tmi::rofl:
Од каде? :inlove::emo: Ја најдов на Тему, многу интересно.
Помеѓу Weleda и mustela за која козметика за бебе би се одлучиле?
17м Д:пржени лепчиња,домат,сирење У:банана,цеден портокал Р:мусака со лебче У:плазма со млеко,праска В:пилешки медаљони,краставица
Радибуш Б
Здраво, Моето бебче ќе полни една година овој месец па сакам да почнам да го носам на активности. Какви активности би ми препорачале за оваа...
Zdravo, jas sakam da zapocnam kako freelenser , procitav ovde deka imate dolgo godisno iskustvo vo toa . Imam profil na upwork , vcera napraviv i na...
Здраво мајки, ќеркичката има 6ипол години. Досега сме немале некои проблеми со спиење навечер, спие во кревет и во своја соба од нејзини 3 години....
Убаво да се прочита и ова јас сакам природно со првото сум така и башка големо го родив 4400 и сеа за втора пак сакам природно очекувам дека помало...
Ако дечко ти не е искрен, зошто би била личност шо не ја познаваш? Којзнае за каква личност се работи, еве пример може некоја ќе си игра мајтап со...
Не, туку можеби ќе сфатиш дека нема ни р од радикален и расфрлувањето со такви зборови прави штета.
Јас работам, пиши ми ако интересира нешто
Оддели ги имињата со запирка.